Navržení zahrady podle fotek od zahradního architekta

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s navržením zahrady od zahradního architekta tak, že jste mu poslaly jen fotky? Mám návrh zahrady od architekta, ale poté co jsme jej začaly realizovat, tak jsme zjistili, že některé části zahrady bychom chtěly jinak, ale už se mi realizace nechce řešit další návštěvou architekta. Jedná se spíše o navržení jiných květin a keřu. Děkuji za tipy.
Odpovědět
Zkušenosti nemám žádné, ale pokud už u vás jednou byl, tak asi zná situaci na pozemku, pozici slunce, typ půdy atd., takže to asi nebude problém. Asi bych zavolal tomu architektovi přímo a neptal bych se tady.
Odpovědět
@lucule proč nechcete řešit situaci s tím architektem? Podle fotek se to dělá na...nejlepší je fakt jak píše jose. Další architekt se stejně bude chtít přijet podívat, aspoň já bych tedy chtěla a u nás se to tak většinou dělá.
Odpovědět
Problém je v tom, že i přesto že u nas byl a viděl u nás situaci navrhl na zahradu spoustu květin, které v těchto vedrech i přesto že jsme je zalévaly uschly. Levný také nebyl :-( K rozvržení zahrady nemám výhrady - jen bych do některých částí zahrady (např.předzahrádka) chtěla zasadit více keřu místo květin. Po 2-letých zkušenost s mou zahradou už začínám mít lepší představu jakému keřu nebo kvítku by se mohlo na naší zahradě dařit ale potřebuji keře a květiny sladit podle velikosti, apod. - na to si netroufám.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@kakastromet Bez zaplacene reklamy vam tu prispevky brzo smazou...
Odpovědět
Profilova fotka
aha znamena to zaregistrovat sa ako profik? registrovany som uz davno (asi som nieco cital ) ale az teraz som viac cital a sledoval na tejto stranke
Odpovědět
Profilova fotka
a neviem presne ake pravidla funguju tak ma ospravedlnte
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@lucule urcite je to mozne, pokud zasles teren a meritko zahrady a fotky a rozmery, umi zaslat navrhy. Ale zcela uprimne...obavam se, ze skoncis uplne u toho, u ceho si ted - dostanes navrh, se kterym nebudes spokojena a budes predelavat. Ja jsem chtela take zahradniho architekta a neznam ani ve svem okoli nikoho, kdo by si nechal udelat zahradu, byl spokojen a nic nepredelavala:(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?