Novostavba domu a hospodářská zvířata, máte někdo?

Při prohlížení alb s novostavbami vidím krásné zahrady, s dokonale střiženým trávníkem po kterém se prohání max. pes. Je tu někdo, kdo k novostavbě plánuje i nějaká hospodářská zvířata? Myslím slepice, králíky, kachny, krůty? My chceme stavět, chceme větší pozemek a část zahrady právě vyhradit pro zvířátka. Tak mě zajímá, jestli je tu někdo takový, kdo si pořídil k novostavbě i jiná zvířata než psa nebo kočku? ;-)
Odpovědět
@simtin Ano k novostavbě máme psa westíka, kočku , slepice - momentálně 14 ks,indické běžce 3 dospělé, 6 dorostenců, 5 káčátek pod kvočnou, v líhni dalších 1O kačen obyč. (k jídlu),asi 3O králíků.Máme docela velký pozemek, zvířátka jsou v zadní části pozemku.
Odpovědět
Ahoj, to budu asi i já ;-) Snem je mít domek - modernu a k tomu nějak doladit zahradu se zvířaty. Nějaký roček zpět jsem chovala ovečky a moc je chci chovat zase, ne na maso, pouze jako koníček. To samé králíky, koně, kozu, slepice....manža o tom má trochu jiné představy, ale to se poddá.... ovečky už mám schválené, teď ten zbytek a hlavně sehnat velký pozemek bude největší fuška... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
máme .-)) pořád se pletou do stavby ...hlavně kozenky :D
Odpovědět
Mámě šest indických bězců. Starají se nám o slimáky :)
Odpovědět
Ahoj, my máme novostavby dvě, v jedné bydlíme my s manželem a kocourem, ve druhé moji dva koně, šest bahnic + beran a jehňata, koza se dvěma kůzlaty a dvě kočky. Pozemek náš je 3000 m2, sousedíme s pozemkem firmy, který má skoro 1 ha. Drůbež plánuji, ale zatím není kam dát. Slepice čekají u mých rodičů a běžci u chovatele, až pozná kdo je kachna a kdo kačer.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my na domečku budeme mít slípky (nejspíše), cca 30 králíků, dva psy, dva koně a možná kozu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych brala ovci jako živou sekačku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?