Od jaké firmy si máme pořídit zastřešený bazén?

Ahoj, s manželem vážně uvažujeme o zastřešeném bazénu 3 x 6 m. Už jsem oslovila několik firem, ale zatím nemám jasno, kterou z nich vybrat. Cenové nabídky jsou taky dost různé (až 700 tisíc). Mně by se líbila cena kolem 250.000 kč, ale zatím mám pocit, že takto levně zastřešený bazén snad ani pořídit nelze. Takže prosím o tipy na firmy, které by nám takový bazén udělali za "rozumnou" cenu a ve slušné kvalitě. díky moc,
Odpovědět
@petule246 Sleduj akční nabídky, teď po sezóně určitě budou. Nabo firmy nabízení sety (bazén + zastřešení) za zvýhodněné ceny, další slevy nabízejí firmy na objednávky uzavřené na různých výstavách. Já myslím, že tento rozměr bazénu by se za 250.000,- Kč měl pořídit.
Odpovědět
@petule246 my ho máme od Albionu, dnes je to už vlastně Albixon. Máme ho 11let a až budeme pořizovat bazén k novému domku, na 99% to bude opět Albixon. Mívají slušné akce, my máme ovál 3x7m s integrovanými schody, zastřešení jsme vzali 4dílné, aby byla možnost bazén odkrýt opravdu celý. Tvá cenová představa není nereálná, naopak. Teď jsi teda asi prošvihla kaci 50%, ale mívají ji častěji, chce to sledovat, vždy se jedná o sobotu http://www.albixon.cz/akce-sobota-8-9... . A zkus juknou na jejich akční nabídky, třeba tady je jedna zajímavá http://www.albixon.cz/akcni-nabidky/a...
Odpovědět
@lucinkafr Také máme od Albixonu. Tyhle akce mívají 2x do roka - na jaře a na podzim. My ho sice v akci neměli, ale jednali jsme s nimi (měli jsme i cen. návrhy od konkurence) a výsledkem byla cena k naší spokojenosti. Máme ovál 3,5x6+schody, hl. 1,5 m, zastřešení také čtyřdílné s odsunem za bazén. Máme ho teprve rok, zatím spokojenost, snad to vydrží. U řadovky jsme měli foliový (7 let) a také žádný problém. :-)
Odpovědět
@aneri53 tak podle popisu máme stejný, jen my o ten metr větší. Říkám, já můžu hodnotit 11 let, tenkrát takovéhle akce ještě nebyli a dali jsme za to asi jednou tolik, na co to přijde teď, ale je fakt, že jsme ho užili dost...:-)
Odpovědět
ahoj, @aneri53 - v rámci akce jsme zatím poptali mountfield - typ Fort Wayne - zapuštěný foliový bazén a suma sumárum bychom se dostali na cca 320.000. Už je to lepší, ale o ideální ceně jsem psala výše. @lucinkafr - albixon známe, mám pocit, že dělají jen bazény skeletové a ne foliové a my potřebujeme foliový, protože tu "vanu" bychom nedostali na pozemek. Teď teda manžel poptal nějakou firmu z Heřmanova Městce a tam to vypadá zajímavě, cenově bychom se dostali lehce pod 300.000 kč a pan majitel nám přijde taky rozumný. Každopádně jsem zvědavá, jestli se už budeme příští rok koupat ve vlastním bazénu nebo to ještě odložíme, ale jsou to příšerný pálky a přiznám se, že zas za každou cenu bazén mít nemusím. Manža teda to má jinak a bazén fakt chce, tak uvidíme, za kolik to nakonec klapne.
Odpovědět
@petule246 No přesně tenhle problém jsme měli u řadovky, skelet bychom tam nedostali. Tak jsme tam měli foliák 7 let - bez problémů. Od f. Juming z Heř. Městce. Vy jste poptávali také u nich? Nebojte se jednat o ceně, je dost velká konkurence a prostor pro slevu se většinou najde. :-D
Odpovědět
@aneri53 - my jsme poptávali www.bazenykopecky.cz - překvapivě sídlí ve stejné ulici jako ta spol. Juming. Ŕekla bych, že to musí být určitě nějak zpřízněné firmy. A se spol. Juming jste byli spokojení, že bychom se zeptali i u nich?
Odpovědět
@petule246 My jsme s nimi byli spokojeni. Nějaký malý problém během těch roků byl (už si nepamatuji přesně co), ale na zavolání přijeli a vyřešili. Určitě si přes net zadejte vypracování cen. nabídky od více firem, teď po sezóne budou slevy.
Odpovědět
@aneri53 - snažím se, právě kvůli tomu jsem zadala tuhle diskuzi, že mne třeba někdo navede ještě na další firmy, které dělají bazény včetně referencí. On manžel na to relativně spěchá, protože straší se zvýšením DPH. Dnes půjdu vyřídit stavební úřad a sousedy, aby o tom věděli a budeme se muset nějak rozhodnout. Ještě jsme oslovili pro změnu nějakou firmu z Mělníka, tak uvidíme.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@ultramarine je to hodně blbě skrytá reklama ;-)
Odpovědět
@ultramarine krajně stupidní :-S
Odpovědět
Článek se načítá
Najde se někdo se zkušeností s bazénem Desjoyaux?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr nemam vlastni..jen z doslechu a pry jsou super..na nas to bylo drahe a manzel v jejich system neveril...proto mame zdeny s folii...
Odpovědět
@hhranolka my totiž máme zkušenosti z domova jen s Albionem, teď vlastně Albixobem, a nejradši bych sehnala někoho, kdo by mi to porovnal, ale asi to bude těžké :-N
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, nas bazen sme kupili od vybornej firmy zo Slovenska, kedze zijeme blizko SR a ja stade pochadzam, ale naozaj nelutujem - [url=http://keramicke-bazeny.eu/]firma delfino[/url] Konkretne [url=http://keramicke-bazeny.eu/keramicke-bazeny-compass/keramicky-bazen-java/]keramicky bazen Java[/url] s [url=http://keramicke-bazeny.eu/prekrytia-bazenov-delfino/kryty-rollo/=krytom[/url] od nich, cenu si uz nepamatam ale bola ovela priaznivejsia ako od CR predajcov pri rovnakej kvalite.
Odpovědět
Profilova fotka
Od jaké firmy a za kolik máte zastřešení bazénu na 6x3,5 m ? Máme nabídku od Albixonu nižší zastřešení max 80cm výška, jedno zastřešení za 114tis i s montáží a druhé zastřešení za 130tis.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My jsme hrozně dlouho váhali právě mezi firmou Bazeny Relax (bazen https://www.bazeny-relax.cz/bazeny/ba...) a přávě Albixonem (tam jsme měli na předvybraný na míru tohle https://www.bazeny.cz/katalog/skimmer...). Nakonec manžel rozhodl pro Relax a letos v létě se to bude realizovat, tak uvidíme. Dám vám sem pak fotky.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ono taky záleží na tom, odkud jste :). My jsme například hledali vhodnou firmu ve východních Čechách, když jsme řádili na naší zahradě. K vyšperkování nám už chyběl pouze bazén, takže jsme se konečně rozhodli loni dokoupit i ten. Takže nakonec máme plastový, oválný 5x3m od firmy Bazény Machov (http://bazenymachov.cz/plastove-bazeny) a nemůžu si stěžovat. Ba naopak, už se nemůžu dočkat té pohody, až začne koupací sezóna :D.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Docela se nám líbí Desjoyaux. Jsou dražší, ale věřím, že kvalitní. Jen bohužel bazény mají "lem" ke kterému nám zas nebude třeba hezky lícovat zastřešení - líbí se mi ta speciální posuvná mola (www.plochezastreseni.cz), jenže chceme výšku do 20 cm a kvůli lemu ten kryt samozřejmě nechceme zvyšovat. Máte někdo tento bazén s lemem? Ted mi přijde spíš moderní mít vše v jednotném dekoru bez "cukrlinek" jako je lem - jak jste s ním spokojeni?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, hledám jen zastřešení na bazén, ale ty ceny jak píšete(i s bazénem) mně příjdou šílené, za to mám nový auto. :-D
Odpovědět
@kercul zkuste www.zastresenilevne.cz, taky jsme sli po cene a objednali nakonec tam.
Odpovědět
@petra_koprovka díky, už jsme objednali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?