Okurky zloutnuti

Ahoj, jako naprosty amater se chci zeptat, jestli odbornym okem vyhodnotite, proc listy zloutnou, z moznych pricin na google tipuju moc vlhkosti, ale nevim 🤷‍♀️ moc diky!!
Odpovědět
@nikyliz buď to chytil mrazík ale spíš to spálilo slunko.
Odpovědět
@edison101 ahaa dekuji!! To by mohlo byt to slunicko, vedle se mi smahly i rajcata, myslite, ze se jeste chytne?
Odpovědět
@nikyliz jj já mám taky osmahle rajčata včera to bylo hodně ostré je dobre to v největším sluníčku překrýt než si zvyknou. Problém je že na okurky je venku ještě zima a moc neporostou. Ani do skleníku to ještě není. Ale mělo by vám to normálně růst.
Odpovědět
@edison101 aha tak to tam mam vicero chyb najednou, moc dekuji za rady!! Toto je parnik, ale pristi rok urcote pockam se sazenim a dam pozor na slunce, diky!
Odpovědět
@nikyliz není zač člověk se furt učí stačí něco přečíst jim vadí teplota cca pod 5 stupňů kdy prochladnout a dlouho jim trvá než zase začnou růst. Osobně teprve o víkendu budu dávat semena do půdy já to mám ale na zahone ve skleníku mám jen papriky a kozí rohy plus teď z jara kedlubny ředkvičky a salát ať je to dřív ale pak další už jen venku.
Odpovědět
Mě to přijde jako málo draslíku .
Odpovědět
Toto se děje, když je spálí sluníčko, v tom pařeňáku je hodně přes 50 stupňů a to je zase už moc na ně.
Odpovědět
@vladimir_sacha asi to bude ooravdu tkm, kazdy den je oteviram, ale hned hmed nejak treti den, na velikonoce jsem rano zapomnela a otevirala ah na poledne.
Odpovědět
@sahrazad1 to by snad nemelo zatim, tedy doufam, ze zadna z zivin behem tech par tydnu neodesla, prihnijovat sem chtela trochu dyl
Odpovědět
@edison101 jj zacatecnicka chyba, doma prespestovano a nemohla sem se dockat😞 z ytecne chvatani
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?