Plynový gril z Mountfieldu - máte někdo zkušenost?

Zdravím, mate někdo zkušenost s plynovým grilem z Mountfieldu? Nemám tento řetězec pravé v oblibě, ale budu řešit gril a v mtf konci slevy a některé grily mají skutečně za inzerovanou třetinu, tak nevím... Moc negrilujeme, díval jsem se i na ten základní Omega 200, mate někdo? Případně i jiný typ. Předem diky.
Odpovědět
@danadan my jsme gril řešili asi před měsícem. V Mountfieldu jsme strávili nejedno odpoledne :-). Nakonec vzal manžel gril Weber z Hornbachu, že prý je litinový lepší. Máme známého, který nadává na údržbu. Nás ten Weber stál 11 tis a už je to velký gril.
Odpovědět
@knobloska grily Weber jsou špička, taky zvazuju. Diky za reakci.
Odpovědět
@danadan Mne to bylo jedno, ale manzel mi tvrdil, ze soce ted by usetril, ale pak by ho to stbalo.
Odpovědět
mám plynový gril Activa Halifax, kupoval jsem ho v eshopu zeleneudoli na doporučení od známeho a maximalní spokojenost.
Odpovědět
@mikulas999 díky za info, pravé to řeším.
Odpovědět
máme 4 roky https://www.mountfield.cz/plynovy-gri... a není co bych vytkl, funguje a griluje. Dneska ty novější modely ještě lépe rozvádí teplo rovnoměrněji
Odpovědět
ono celkovo je gril super věc. A pro lidi co bydlí na sídlišti je elektrický gril nejlepší řešení
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.mountfield.cz/plynovy-gri... Tento je super.Hlavně ta mříška pod roštem.TRU-Infrared systém nové generace
Odpovědět
@mmissy jak často ten gril používáš?
Odpovědět
@mikulas999 asi 1 za 14 dni.
Odpovědět
tak to je dobrý. Zjistil jsem, že nějaký nový a vytuněný gril budu muset taky koupit.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme plynový gril z mountfieldu a za nás super , můžeme jen doporučit . Manžel ten by jen griloval . Pak máme jestě velký na dřevěné uhlí zn. Weber,ten je TOp ,ale je pracnější rozdělávání ohně než škrtnout zapalovačem na grilu ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@petulka_zdenda jak dlouho ho máte a jak často ho používate?
Odpovědět
Profilova fotka
Máme plynový gril z Mountfieldu třetí léto a je úplně v pořádku. Stojí na terase, ani jsme ho neschovávali na zimu. Rodiče mají plynový Weber a v chuti jídla nevidím rozdíl.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
my máme plynový obyčejný z mountfieldu - dostali jsme ho darem - nikdy jsem nechtěla plynový, že to neni ono a musim říct, že mi už jiný nesmí domu! je to skvělé, grilovali jsme naposledy předevčírem, protože byla chut a můžeme... chut skvělá, pracnost minimální. máme ho celoročně venku a jsme spokojení.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@danadan Jak píšeš, grily Weber jsou naprosto super. My jsme se nakonec trošku rozšoupli a místo klasického grilu na dřevěné uhlí koupili peletový gril, přímo na jejich stránkách mají 2, my máme ten levnější, jsou zřejmě dost pdobný. Tak se taky koukni, třeba se ti bude líbit. https://weber-store.cz/weber/grily/gr...
Odpovědět
Profilova fotka
@danadan Ahoj,Omegu máme už nějaký rok a za nás super.Koupili jsme ho v akci za 2600 Kč. Teď jsme na něm začali grilovat na teflonové podložce a jsme z toho nadšení. Jako gril Webr fajn,ale když srovnám cenu v poměru s kvalitou a to že chci větší gril,tak bych koupila zas Omegu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?