Prirodni skluzavka

Ahoj, chtel bych detem na zahrade udelat kopec se skluzavkou. Plastovou ale nechceme, nerezove jsou desne drahe. Uvazuju o drevene nebo hlinene (udusany jil). Mate nejake napady, zkusenosti,inspiraci? Pripadne duvody proc vubec takhle neuvazovat 🙂 Diky.
Odpovědět
Tak na udusaném jílu se klouže sousedovic holčina a jestli vám nevadí prát po každém použití, tak hromada hlíny je na hraní nejlepší!
Odpovědět
@nihilises Nejlepší je prostě plast, hezky klouže a nenahřívá se. I když nerez vypadá lépe a je pravda, že pokud nejsou venku tropy, syn je má radši, hezky to na nich klouže, plast se přece jen odře. Upřímně si nemyslím, že výroba dřevěné skluzavky na zakázku bude o tolik levnější a stejně tam budete muset mít něco přímo "na skluzu" typu nerez/plast, protože jinak to moc nepojede, kor časem.
Odpovědět
@bayt Manzelka jeste nekde videla skluzavku z venkovni preklizky. Asi budu muset vsechny typy skluzavek navstivit s detmi a otestovat 🙂 Vim, ze je v tomhle plastova nejpraktictejsi, ale vubec se nam na zahradu nelibi.
Odpovědět
@nihilises Ono klouzačka zase tak dlouho děti nebaví, tak bych nevymejšele něco "na furt".
Odpovědět
@nihilises To bude nejlepší ozkoušet, syna by to určitě tak nebavilo, protože to tolik nepojede.
Odpovědět
Nerezova je urcite hezci, ale v teplych dnech se na ni daji smazit vejce, jak to pali. 😞 Mame ji na hristi, jeste to podporili tim, ze klouzacka je otocena jiznim smerem 😞
Odpovědět
Profilova fotka
V zimě jsou nejlepší boby nebo sáně. V létě skluzavka z rybníčkové fólie s puštěnou hadicí nahoře. Jinak pěknou dřevěnou skluzavku jsem viděl tady. Tak posílám odkaz pro inspiraci: http://www.prirodnibydleni.cz/minimal...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?