Prodloužení balkonu, jak na to?

Chtěla bych prodloužit balkon u rod. domku a udělat hezké posezení se schody na zahradu a vše ze dřeva. Potřebuji nějakou inspiraci, radu kdo dělal :-) jak na to. A jestli to jde vubec udělat. Nemužu nikde nic najít ]-( děkuji
Odpovědět
@entata to je celkem zajímavé a netradiční přání. Pokud je to balkon, tedy konstrukce nad zemí vystupující z fasády, tak si myslím, že vzhledově by to mohlo být trošku "out". Konstrukci balkonu nesmíte už zatížit prodloužením, protože by se vypáčil z uchycení. Takže byste musela udělat nosnou konstrukci. Vypadalo by to jako dřevěná věž jejíž vrcholová plošina byla ve stejné úrovni s balkonem, nebo jako dřevěné lešení u balkonu. Jestli je to opravdu balkon, pak je to minimálně v 2 NP v (v prvním patře). Spíše bych nedoporučil, pokud nejsou terénní profily příznivě nakloněny = dům ve svahu by mohl být vyjímkou kde by se taková přídavková konstrukce mohla esteticky uplatnit.
Odpovědět
@entata Dobrý den,určitě se balkon udělat dá.Podstatné je asi to - Že nepůjde pouze o prodloužení balkonu ale celou novou stavbu Vašeho balkonu s přizpůsobením Vašeho požadavku.A protože to celé chcete ze dřeva tak bych se obrátil ve Vašem okolí na firmu zabývající se Dřevostavbou... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?