Tip na zahradního architekta ze středních Čech nebo Prahy

Profilova fotka
Poradíte mi, prosím, nějakého zahradního architekta z okolí Středních Čech, Prahy..? A kolik vás zhruba stál projekt? Děkuji.
Odpovědět
Já můžu doporučit Věru Juříčkovou. Je teda z Kopřivnice, ale všechno se dá řešit po emailu + prezentace hotového projektu u ní, kde to ještě můžete doladit spolu. Jinak jsem taky se Středních Čech. Zahrada 1000 m2 mě stála 15.000 Kč. Projekt je super, moc se mi to líbí, navíc je to podle feng-shui. Mám projekt, technologickou zprávu, rozpis rostlin + ceník pro představu. Moc milá paní, skvělá spolupráce. Tak snad jsem trochu pomohla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ppavlinecka Moc dekuji. Zkusím ji kontaktovat.
Odpovědět
Výše uvedená paní jede podle jednoho mustru, zjevně bez ohledu na místní podmínky. Všude spousta tvrdých ploch, kde se voda nevsakuje, kyselomilná výsadba s potřebou spousty rašeliny atd. Pokud bydlíte v suché oblasti, bude to náročné a poslední roky se ve spoustě obcí vydává zákaz zalévání z řadu a povrchových vod. http://www.vaszahradnik.cz/cz/zahrady Kontaktujte i tyhle, zjevně umí pracovat s konkrétním místem a jeho specifickými podmínkami.
Odpovědět
@wegar Zřejmě mám jinou zkušenost. Zajímaly ji světové strany i nadmořská výška. Všechno je i po domluvě. Záleží na každém, byl to jen tip :-)
Odpovědět
podle mne se to zbytečnost. Naplánovat záhradu zvládneš přece i sám. Navíc máš na netu spoustu inspirací. Pak si na ni jenom koupíš doplňky typu: sekačka na trávu, lehátka, gril,...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?