Protierozní sítě na zpevnění svahu

Dobrý den, kde se dají koupit jutove/kokosove sítě na zpevnění svahu (mimo internetu)? Máme v plánu dělat skalku ve svahu a na geotextilii umístit ještě tuto síť, aby se svah zpevnil a taky aby tam držela kůra nebo oblázky. Děkuji.
Odpovědět
@vitkovi Proč tam tedy cpát tu geotextilii? Kokosová síť se za nějakou dobu rozpadne, Svah by měly zpevnit kytky, které se rozrostou, než se právě ta kokosová síť rozpadne.
Odpovědět
@davex geotextilii jsme mysleli kvůli tomu, aby nerostl plevel... Ale je fakt, že by se ty kytky kvůli geotextilii zas nerozrustaly. Dá se ta kokosová síť koupit třeba i v nějakém hobbymarketu nebo jinde mimo internetu?
Odpovědět
@vitkovi Já mám taky na svazích kvůli erozi folii. Ale budu ji dávat pryč a dávat právě tu kokosovou mříž. No, popravdě, nikde jsem si jí nevšiml (OBI, Hornbach), ale vyloženě jsem po ní nešel. Budu objednávat z netu, na podzim. Ono se to nezdá, ale proroste to docela rychle. Jen je potřeba obětovat čas pletím 🙂
Odpovědět
@vitkovi Kdyz date ty rostliny bliz k sobe, tak se vam rychle srostou a plevel se nestihne rozjet. Jen to chce tech rostlin vic, no.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?