Rozvržení zahrady, aneb kam co dát?

Ahoj všichni, našel by se tu někdo šikovný, kdo má pro plánování zahrady cítění? :-) Kupujeme dům a řešíme otázku zahrady. Před domem, na přední části pozemku jsou základy od původního domu....napadlo nás, že bychom je využili pro budoucí garáž. Ale jak uspořádat zbytek zahrady? Nějaké tipy/rady, kam byste dali bazén, trampolínu, houpačku pro děti, sezení a kam nasázet kytky a okrasné dřeviny? :-| Děkujeme za každou připomínku, za každý nápad. ;-)
Odpovědět
Bohužel, takhle mohu jen těžko poradit, neznám okolí pozemku a jeho souvislosti, kde je vchod, kde sousedi, kde popřípadě nějaká rušná ulice, kde je něco co chcete mít pohledově zakryté apod. Nacházejí se na pozemku nějaké stávající dřeviny? Kde je vjezd/vchod na pozemek? Kde je vchod do domu? Chce to nějaké fotky z pozemku popřípadě ortofoto. Jaké rostliny použijete, záleží spíš na stanovištních podmínkách a půdě.
Odpovědět
Zde je pár fotek pozemku, jinak žádná rušná silnice zde není, a výhled je pouze na jihovýchod do zahrady, která je přes ulici.
Odpovědět
A co ta stavba úplně na severu? Ta zůstane? Pokud trochu nebudete situaci lépe popisovat tak vám nikdo moc neporadí. A popsat vám návrh zahrady tak jak bych ho doporučila udělat já by bylo asi na dlouho... Spíše bych vám něco načrtla, ale pokud nebudu mít více informací, tak bohužel vám nejsem schopná poradit.
Odpovědět
Stávající stavba na severu jsou pouze zatím přístřešky pro dřevo určitě půjdou jinam. jinak my se budeme stěhovat cca. do měsíce a taky více informací nemáme jen by jsme to teď už rádi naplánovali a měli nějakou představu abychom na jaře ihned mohli začít zařizovat zahrádku :-)
Odpovědět
@casmaria Za každej náčrt budeme velmi rádi ;-) :-) :-)
Odpovědět
@petulepetka Koncept posílám do IP, ale berte to trochu s rezervou, vůbec nevím jak máte okna a co sousedi... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?