S jakou sekačkou na trávník jste spokojeni?

Prosim s akou sekačkou (zvažujeme benzinovu) ste spokojni? Na rozmer 900 m2, silny motor kvoli koseniu kopčekov, pohon, široký záber, idealne asi aj elekricke zapalovanie. ...Aka značka sa vam osvedčila?
Odpovědět
Profilova fotka
Manzelka si poridila kosu takze ja jsem spokojen :-) levne, ucinne a mam to bez prace
Odpovědět
Profilova fotka
nejlepší značka je o.v.c.e. má obrovský výkon, nemusíš za ní lítat, jede nonstop a je v podstatě bezporuchová :-D
Odpovědět
My máme elektrickou Gardenu a ok
Odpovědět
Dolmar - šest let v provozu, letos jsem ji dal na poprvé na predsezoni servisní prohlídku, olej a vzduchový filtr jsem si měnil ci čistil sám, závěr servisního technika byl, ze je v perfektním stavu.
Odpovědět
Já má sekacku AL-KO a spokojenost. Zatím stavím, tak sekám zatím asi 1/5 pozemku (400 m2). Ale jedu většinu na mulčování, protože mě nebaví každých 60m vysypavat koš, takže až to bude celý pozemek, dejme tomu 1700m2, tak jedině traktůrek a taky od AL-KA.
Odpovědět
Weibang WB 455 SC 6in1 - rotační benzínová sekačka , kupovaná po netu . Máme ju už 2 roky a velká spokojenost.
Odpovědět
Moc ďakujem vsetkym :)
Odpovědět
Profilova fotka
@neyaa_cr je to v podstatě jedno co za značku vybereš, na tyto metry bych volil benzín, širší záběr, startér je dobrá věc, ale bude dražší, jinak nejlíp kde ti zajistí i servis,m poked nechceš řešit olej apod... já koupil od Stigy, je lehoučká, samochodná, mamka má Hecht se startérem, je těžší ale nemusí tahat za šňůru... http://www.modrastrecha.cz/blog/petrs...
Odpovědět
@petrsv1000 ďakujem moc, nakoniec sme predvčerom objednali Hecht, s vlastnostami: výkon 4500 W, 51 cm záber, vlastný pohon, benzínová, mame i kopček na záhrade, tak by ho mohla zvladat. Dufam, ze bude sluzit... autorizovany servis mame hned pobliž, tak i to sa mi pačilo.
Odpovědět
Z těch zde jmenovanych znacek je nejlepší Al-ko, ale už jste koupila Hecht takže je to jedno.
Odpovědět
@wries ano ono alko je i 2 x dražší, na kratky čas bude doufám dobra, pohravame sa s myslienkou potom vyměnit za robotickou, tak sme i rádi kvůli ceně
Odpovědět
Profilova fotka
@neyaa_cr jj není zač, jak říkám je to jedno, stejně to je spotřebné zboží... tak ať slouží ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
pro kterou sekačku jsi se nakonec rozhodla a kde ji koupiš?
Odpovědět
@mikulas999 ahoj mame Hecht, 51 cm širka, 4500 W výkon, benzinova na vlastny pohon, edge cutting, mulčovanie, bočny, zadny výhoz, 38 kg, ocelovy skelet, pre plochy do 1600 m2, kupili sme ju na nakupka cz. Uz sme kosili, sme spokojni.
Odpovědět
ať slouží a dlouho vydrží.
Odpovědět
Profilova fotka
Kromě výše zmíněných si myslím, že podle rozměru pozemku i požadavků by pro vás byla vhodná VeGA 46 HWXV. V našem srovnání https://www.arecenze.cz/sekacky/ byla označena jako vítěz cena/výkon, na Heurece má dvě stovky kladných recenzí. Jen pozor na nadprůměrnou hmotnost, je to i mezi zápory na té heurece. Ale rozdíly nejsou nějak obrovské. Edit: čtu že už máte vybráno Hecht, tak třeba radu využijí jiní hledající. Ať se dobře seče!
Odpovědět
@redakce ano na Vegu som pozerala v meritku sme mali ale už vyššiu radu nad 50 cm šírka zaberu Vega 545 SXHE , a zvazovali sme bud tuto alebo Hecht. Rozhodli sme ale ze bude Hecht a zatial sme kosili 2x a sme spokojni :) uvidime časom. Mala sice malo hodnoteni na heurece ale boli 93 % kladne.
Odpovědět
@neyaa_cr na kolik vyjde taková sekačka?
Odpovědět
@mikulas999 uz presne nepamatam ale tak do 8 tis tá Hecht, sme s nou spokojni
Odpovědět
Mám Vegu 46 HWXV zahradu cca 400m2 a absolutní spokojenost.Dával jsem za ni kolem 5,5t
Odpovědět
Máme Hecht a už jde po třetí do servisu, je stará cca do 5 let. Já osobně byla spokojená s Mountfieldem..
Odpovědět
@heryna no tak uvidíme ako to bude u nás, zatim mame jenom kratko.
Odpovědět
Profilova fotka
@geodett a můžu poprosit o konzultaci? taky mám novou kosu, ale něco/někdo je špatně :) srp mi funguje
Odpovědět
@tulda27 Zkus mrknout sem, třeba Ti to pomůže http://kosimesnadno.cz/index.php?rout...
Odpovědět
Profilova fotka
@atilius díky škoda, měla jsem se tu zeptat hned :) asi jsem koupila prostě moc levnou kosu, uvidíme po přečtení. Naše stará kosila úplně na pohodu (teda člověk si máknul, ale švih a tráva letí), bohužel jsme ji před 6 lety prodali i s bytem :).
Odpovědět
Profilova fotka
@tulda27 třeba bude stačit ji správně naklepat - to co se prodává v obchodech standardně naklepané není, takže to ani kosit nemůže.... kvalita kosy se pak projeví na tom, jak dlouho vydrží ostrá a udržovaná jen brousekm. a kdy se bude muset klepat znova.
Odpovědět
Profilova fotka
@jumpmans díky moc, mě zmátlo, že se srpem se pracovat dalo hned, prozkoumám jak se vlastně naklepává to vždycky dělal taťka a ten už tu dávno není, tak třeba to půjde použít, mohli mne na to v kamenném obchodě upozornit ale co by člověk chtěl, o toho je přeci dneska google a MS :).
Odpovědět
máme typ VeGA 46 HWXV 6in1 - rotační benzínová sekačka, máme ji od loňkého leta a jsme spokojení. Dokonce s ni trávu seká i manželka
Odpovědět
@mikulas999 ďakujem tiez sme nad Vegou 54 uvazovali. Nakoniec sme zvazili ineho vyrobcu. A uz tiez pravidelne kosime :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?