Sekani travy - za kolik?

Potrebuji posekat cca 600 m2 pozemku,rovinateho pozemku s nasi motor.sekackou bez pojezdu. A bez sklizeni travy. Je to prace kdyz moc,tak na 90 min.,mame ale vyzkouseno,ze kdyz sebou manzel hodi a maka,ma za hodinu poseceno. Je to v centru mensiho mesta,vilova ctvrt. Ozvalo se mi nekolik zajemcu,z nichz jeden dobrodruh a romantik pozaduje pry "alespon" 1500,.kc 8-),no to urcite,za 90 min. takove prace :-D Za kolik byste to posekli vy? a) Kolik byste za toto zaplatili vy b)
Odpovědět
@catle Normální cena.
Odpovědět
@catle pokud se vám to nechce dělat, tak se asi budete muset přizpůsobit místním nabídkám a ne internetovým kecálkům. Nebo si kupte robotickou sekačku.
Odpovědět
Profilova fotka
to je sociologický prieskum? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@topvideo1 je to troll, jinak to není možný:-)
Odpovědět
@catle si hoďte nabídku někam na školu, pro studenta asi dobrý, ale vemte si, že ten někdo musí přijet, odjet, zaspini si věci atd... Nemůžete to brát tak, že dělá 60min a vy mu dáte 150kč.
Odpovědět
@catle mate velky problem dat na 2 jasne otazky 2 jasne odpovedi? Ja troll nrjsem,nevidim nic na tom,kdyz chci zjixtit kolik a za co jsou lidi ochotni zaplatit - nebo i z druhe strany za kolik jsou ochotni konr.praci za dany cas provest. Ten,kdo tu pise cosi o trollech,tak to je tuplovanej DeBill :-p
Odpovědět
@jaroslav1987 kde jste byl na castce 150? Cenim si to na 500 s nasim strojem!
Odpovědět
@catle uvedl jsem to jako příklad hodinové mzdy za neodbornou práci. Nevím odkud jste, ale za 500 by to někdo udělat mohl..
Odpovědět
Profilova fotka
Platil jsem 1200 za posekání 1200m2 pozemku křoviňákem. Pozemek byl neudržovaný, zarostlý tak po prsa různými bodláky a náletovými křovisky.
Odpovědět
@jakuda no ja jsem jednou zaplatila za posekani asi 1000 m2 2500kc,hosi teda meli svoji sekacku a travu odvezli,ale i tak se za to dodnes stydim :-x
Odpovědět
@jaroslav1987 to si prave taky myslime;vic bych nezaplatila ani v praze teda ]-(
Odpovědět
@catle ja bych zkusil najít nejakyho studaka, posekat trávu zvládne každý. Nebo udělat pažit a koupit robota..
Odpovědět
Článek se načítá
Platil jsem 8000 Kč za posekání 6000m2 pozemku traktorem s mulčovačem, a u krajů křovinákem.
Odpovědět
Profilova fotka
@catle Pokud bude mít k dispozici sekačku a benzín a bude z okolí třeba ten student, tak za 500,- to je slušná cena a nede muset odvážet trávu. Jinak těch cca 1200 bych řekl optimální cena včetně cesty, za 1500,- pokud se tím někdo živí tak taky normální cena... vždyť za přezutí auta taky dám litr a jsem tam půl hodiny....
Odpovědět
Profilova fotka
a) chtěla bych minimálně 1000,-, nejde jen o čas sekání, ale i o cestu tam a zpět a náklady na dopravu b) nedala bych za to nic, udělala si to sama anebo přemluvila příbuzenstvo ;-)
Odpovědět
@slabici no to by za ty prachy musel jet nekdo tak 80 km a to je vazne pro vsechny strany o nicem :-D
Odpovědět
@catle zkuste nějakého studenta nebo hodinového manzela Ono se sice řekne, ze to je na dve hodiny, ale ten člověk už ten den nic jineho pravděpodobně udelat nezvladne.. Těžko si naplánujte několik podobných akcí na den, pokud to nemáte domluveno mesic dopredu.. Pokud se vám nabidka zda moc, udělejte si to sama ..nebo si pořiďte děti a dejte jim peci o zahradu za ukol:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@catle 2-4 Kc za 1 m2 je cena kdyz jsme poptavali sekani pozemku u bytoveho domu cca 3000 m2 vcetne odvozu
Odpovědět
V dnešní době kdy je nedostatek lidí pro práci se holt musí připlácet. Vzhledem k tomu, že asi nemáte moc na výběr tak buď si posekate sami nebo zaplatíte.
Odpovědět
Profilova fotka
Minuly tyden jsme meli na zahrade cloveka na zahradni prace,250kc/hodina a prace minimalne na 1-2cele dny..delal i se synem,studentem a s nim jsem domluvena,ze za tu cenu prijde behem roku i na praci od 4hod.vyse.. A uprimne receno,byli jsme vubec radi,ze jsme po mesicich nekoho sehnali... Dokud byl syn na ZS a castecne SS,tak jsem mu nadstandardni prace na zahrade,co nemel v ramci svych domacich povinnosti delat,platila jako beznou brigadu..Spokojenost na obou stranach,on nemusel nikam jezdit a ja nikoho na to shanet..
Odpovědět
@gigi2 to je ono, za hodinu 250,-Kč, u nás byto byla práce na 90 min za 500,-Kč. A kdyby měl ten člověk zájem,máme pro něj další práce na další dny taky habakuk.Ono co si budem povídat, kolik z vás tady dělá za 250 čistého na hodinu? No a někdo,kdo se živí tímhle způsobem opravdu nemže počítat s tím,že bude mít stálý a velký a jistý příjem, tohle bývá obvykle v zaměstnání,kde je vyžadováno ale úplně jiné chování a už vůbec tam o sobě nerozhoduje ten nebohý zaměstnanec,který je tam v moci a pod pantoflem úplně někoh jiného,no a za to pak dostává ten prav.plat. Holt všude je něco.
Odpovědět
Profilova fotka
@catle zkuste to jit touhle cestou,prace na vice dni a vicekrat za sezonu,to pak snaze clovek sezene..jen jako jednorazovku na par desitek minut by si to pak nechal clovek lepe zaplatit,na to jen tak nekdo cas mit nebude. Nebo se zkuste poptat na obci,zensky tam vetsinou vedi na koho se obratit na takovy jednorazovky...
Odpovědět
Profilova fotka
nezaplatil bych ani korunu radeji bych si to posekal sam toto je pro me relax. Pokud bych to vazne nechtel sekat jako ze se vam asi nechce tak bych radeji poridil jak uz je vyse zmineno robotickou sekacku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?