Skleník. Kde ho koupím?

Plánuju na zahradě skleník. Můžete mi poradit, kde ho koupit?Kupovali jste v OBI?Dělali jste základy do země?
Odpovědět
Profilova fotka
@maryen.k loni jsme si pořídili foliovník, a protože nejsme troškaři, tak :-D rovnou dva. jeden jsme ani nerozbalili. Kvůli větru se nám foliovník neosvědčil, tak letos od stejné firmy kupujeme skleník. Pod foliovník jsme již měli vybetonované základy a použijeme tytéž i pod skleník. Firma nám vyšla vstříc a ten jeden foliovník si vezme jako protihodnotu novému skleníku zpět. Kupovali jsme u firmy HCV, do vyhledávače zadat foliovnik s koncovkou cz ;-) Fajn je, že na stránkách mají dobře rozepsané detaily a rozměry.
Odpovědět
Díky za info. Foliovník měli moji rodiče a taky od něho upustili přesně kvůli tomu větru...
Odpovědět
My jsme si skleník stloukli sami ze starých oken...máme už tři roky, pořád stojí a zelenina je z něho naprosto skvělá...základy nemáme, jen kolem dokola obrubníčky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My máme skleník (pozink., zasklení sklem) asi 3 x 6 m, postavený na základech. Kupovali jsme ho téměř před dvaceti lety, tenkrát stál do 10 000,- Kč, a naprostá spokojenost. Zatím jsme vyměňovali jen asi dvě skla rozbitá naší neopatrností, žádná údržba ještě nebyla potřeba, jen každoroční omytí skel. Když si představím tu práci s výměnou folie, neměnila bych. A také si myslím, že se skleník dá lépe větrat (máme 4 samootvírací okýnka, takže bez práce a hlídání) a zaclonit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?