Smršťovací hadice X-Hose, jste spokojeni?

Ahoj, máte někdo smršťovací zahradní hadici "X-HOSE"? Jak jste s ní spokojeni? Díky
Odpovědět
nikdo nic? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
včera nám přišla,ale ještě jsme jí nezkoušeli,tak zítra jí nejspíš zkusíme,tak napíšu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@maty2006 tak máme vyzkoušeno a doporučuji-je super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
.) jeje, to je zajímavé a jak je dlouhá smrštěná a jak roztažená? :) děkuji :)
Odpovědět
Ahoj,chtěl bych se zeptat,nemáte někdo zkušenosti s firmou Bazenek.eu z Jaroměře? Zajímal by mě Váš názor na tuto firmu co se týče koupě natahovací hadice Hose. Dík
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
ahoj, obnovuji diskusi, má ještě někdo smršťovací hadici? Tahání a uklízení té gumové je děsný :-p jak jste spokojeni po 3/4 roce? @marketa.s děkuji
Odpovědět
@marketa.s ... taky by mě zajímala recenze ;-) ... díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka @lucijeje holky,tak nám nakonec v tý hadici udělali díry,takže jsme jí vraceli :-| teď jsme teda zkusili koupit novou,tak uvidíme :-)
Odpovědět
@marketa.s .... udělaly díry? jako časem se udělaly? a koupili ste tu samou? díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka ahoj,kupovali jsme ji loni rodičům, funguje dobře, ale letos už se musela opravovat, protože se v ní udělaly praskliny a celkově ten materiál pod tím textilním obalem není vůbec kvalitní, skoro to vypadá, že se za chvíli rozpadne úplně, je takový pórovatý a popraskaný....nápad je to sice dobrý, ušetří to hodně místa a je fakt lehoučká, ale ten materiál stojí za prd, je to opravdu tak na rok, max na 2. Takže za nás nee, šla bych do něčeho kvalitnějšího, my jsme teď kupovali tu samonavíjecí na stojanu.
Odpovědět
Je pravda, že když se do ní pustí voda, tak to kropiče odmrští? :-D Přece tam nejde takovej tlak a nenarovná se najednou, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucijeje udělali se nám tam dirky po nějaký době.Koupili jsme teď nějakou zelenou. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
já nedoporučuji, vnější obal se potrhal a museli jsme ji vyhodit. Navíc byla "pomalá" a dlouho se po vypnutí vypouštěla a tudíž smrštovala.
Odpovědět
Hhadici jsme zapojlli, Cca měsíc fungovala. Je lehoučká a pracuje se s ní moc dobře. Ale pak praska na dvou místech, U obou spojek na koncích. Vnitřní hadice je velmi tenká a zřejmě lehce praská. Kamarádce dokonce praskla asi půl hodiny po zapojení. Je mi to líto, protože pro starší lidi je práce s ní úleva
Odpovědět
Dostala jsem ji darem v loňském roce, letos už letěla do popelnice. Domnívala jsem se, že je špatné čerpadlo ve studni, koupili jsme nové a zase nic. Řešili jsme kde co a nakonec poslední možnost - vrátili jsme se k staré - klasika hadici a hle - vše funguje OK. Tak že NE - nemám dobrou zkušenost. Asi tam budou také ty praskliny či jiné dírky.
Odpovědět
Nestojí za nic :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ze začátku jsem byla nadšená a teď praskla, tak jsme si říkala, že to nechám být, ale když jsem šla ukázat manželovi kdeže praskla, zjistila jsem, že je napraskaná snad všude, takže ji reklamuji a uvidím.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme koupenou tuto hadici, ale ne přímo od tohoto výrobce, ale jiného (teď si za boha nemůžu vzpomenout na jméno :-) ). V provozu je asi třetí měsíc, vše funguje, jak má, bez problémů... Jo a byla asi 3x levnější než tento "originál" ;-)
Odpovědět
Dobrý den, Je důležité vybírat správného dovozce. Hadice je super věc, ale prodejce musí každý kus kontrolovat a případně poopravit. Pokud jste si již zakoupily hadici je lepší si na začátku zkontrolovat upevnění hadice k rychlospojce. Stačí jednoduše odšroubovat část rychlospojky a místo kde je připevněná hadice zakápnout neagresivním lepidlem. Tím budete mít 100% jistotu. V našem e-shopu toto provádíme...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
:-o
Odpovědět
Ta hadice mi vydržela 3 umytí auta,lehce potom spadla a praskla,takže se vracim k tunové zahradí hadice-doba kamenná hurá¨-opravit jí nelze
Odpovědět
Okamžitě po namontování a puštění vody hadice tekla u obou rychlospojek.Nepoužitelná věc.Nevěřím že to může vydržet půl roku.Lepit to určitě nemá smysl.Určitě nekupovat.Tak že stará dobrá hadice sice těžká,ale pár let vydrží.
Odpovědět
Jak to tady sleduji, tak mám dojem, že většina z diskutujících si pořídila smršťovací hadici podle ceny (levnou). Jsou totiž na trhu jak od českého výrobce, tak dovoz z Číny. My máme od českého výrobce už 2 sezóny, a pořád je v pořádku. Je třeba taky dostatečný tlak vody - pokud je nízký, tak hadice nemůže fungovat tak jak má. :-D
Odpovědět
sestra jí má už asi druhý rok a často jí používají, výrobce neznám, ale chválí si jí.
Odpovědět
tak já přihodim svou trošku do mlýna.......nakonec jsem před pár týdny koupila v akci v supermarketu 1 ks hadice, která se roztáhne na 27 m......za mě zatim super. Nosim si ji v kyblíčku, napojim, pustim vodu a už to frří.......jsem schopná u toho i chovat batole :-D Uklidňuje mě to, že když se pokazí, bez problémů ji vrátím ;-)
Odpovědět
Máme smršťovací hadici od Hechtu, nestála moc, natáhne se na cca 25 m, je potřeba dostatečný tlak vody, jinak se nenatáhne. Máme ji zatím jen 3 měsíce, ale zalévám s ní vzhledem ke snadnosti použití denně a zatím bez problémů.
Odpovědět
Dobrý den, nám levnější (299,-) natahovací hadice vydržela cca 2 měsíce (šetrného používání dle návodu), pak praskla. Do té doby jsme z ní byli všichni nadšeni. Chtěli bychom novou, ale kvalitní, nemáte někdo zkušenost (značka, výrobce, obchod)? Prošla jsem net a našla jen pár pozitivních recenzí, kde by byla zmíněna značka, konkrétně na Hecht P0075 (1 kladná (díky, oliik), 2 negativní recenze), PROTECO Flexi X3 (2 velmi pozitivní recenze, český výrobce, tloušťka stěny té vnitřní gumové hadice 1,5 mm; levnější hadice typu X-Hose ji mají údajně mnohem tenčí) a Garden King Flexi X (vícero dobrých a 1 negativní recenze, ale jediný obchod, kde ji prodávají - tv products - má velmi špatné ohlasy, zejména na reklamace). Zvažujeme tedy PROTECO Flexi X3, nemáte s ní někdo zkušenost? Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Docela mě zaujala jedna pod označením Garlo Profi. Prý má vydržet 5000 natažení. Docela bych tomu i věřil. Po těch letech by to v té Číně už mohli umět vyrobit lépe, ale ta cena je pekelná :-S Tak nevím, jestli to za to stojí ... obyčejných hadic lze za tu cenu pořídit celkem hodně :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
když se do ní pustí větší tlak tak praská a na sluníčku za chvíly asi popraská taky tedy ztrouchniví....slaba guma nebo plast kdoví z čeho je vyrobena... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Pěkný den přeji, včera nám po asi čtyřech letech odešla smrštitelná hadice Flexi X3 od Proteca. S hadicí jsme byli spokojeni, zejména manželka, pro snadnou manipulaci a skladovatelnost. Vůbec jsme jí nešetřili. Asi bych se jí nebál od tohoto výrobce koupit znovu. Chtěl bych se ale zeptat, jestli nám nemáte zkušenosti s nějakou alternativou, nemusí být smrštitelná, ale měla by být lehká se snadnou manipulací. Našel jsem např. Gardena Liano. Máte zkušenosti? Obhájí si svou cenu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?