Svahové tvárnice. S jakými typy máte zkušenost?

Ahojky, mám dotaz na zkušenosti se svahovými tvárnicemi. Potřebujeme zpevnit svah za domem do výše cca 2 m a dle ceny vychází nejlépe svahové osaditelné tvárníce. Chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti s určitými typy a případně i nějaké poradit. Byli bychom rádi, kdybychom nemuseli dělat betonový základ, ale stačilo by-li první řdu tvárnic zakopat. Mockrát děkuji za rady a typy. ;-)
Odpovědět
@sorka77 ahoj, vyresili jste to nejak? My nyni resime podobny problem.
Odpovědět
Nakonec jsme použili tvárnice od Riedru - Max (cena kolem 130 kč za kus). Je možné je zkládat do 2 m jen na betonové pláty - na to jsme použili velkorozměrovou dlažbu. Po první zimě a deštivém létě je to v pohodě. Uvidíme dál. Nad tvárnicemi jsme svah jen vysvahovali a osadíme je plazivými stromky a květinami. Možná je něco vidět ve fotoblogu u mě a nebo u manžela - sorek76.
Odpovědět
Tak já nemám ve fb, ale manžel ano. Fotky jsou z jara, tak tam nic nekvete, bohužel :-( :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Resim podobny problem, 18m dlouha operna zed, na jedne strane 2m na druhe strane 1m, sklon bych dal 70stupnu. Nejlip cenove mi vysly svahodky od Betonhronek http://www.betonhronek.cz/produkty/ur... Softi nebo Duoflor. Cena za m2 je 660 a 720kc. Oproti konkurenci (best, brož) je to skoro polovicni cena. Mate s Betenhronek nekdo nejake zkusenosti?
Odpovědět
Tak uz vim cim to je, Betonhronek je nemaji 'jednu vedle druhe' ale jsou mezi nima mezery.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?