Vytrhávač plevele Fiskars - recenze

Ahojky, máte někdo zkušenosti s vytrhávačem plevele od Fiskarsu? Už jsem zkusila několik postřiků na pampelišky, ale nezabírají (Bofix a pod.), tak uvažuji se plevele zbavit mechanicky, když drahé postřiky nefungují.....Na youtube jsem viděla, jak se plevel vytahuje a moc se mi to líbí.... Máte to někdo?
Odpovědět
Mám, funguje perfektně, jen je to docela pakárna tahat to jedno po druhým.
Odpovědět
také mám, bohužel v pátek se polámal. Vytahovali jsme pampelišky, a v tom plastu křuplo a rozlomil se. Tak ted vymyšlíme jak to opravit, prtože náhradní dílky asi nejsou. Ale vytahali jsme tak 4 kýble než se to stalo. Bohužel ještě na takových 10 bych ho brala. Přitom ty kořeny nebyly moc dlouhé. Jsou to takové jiné pampelišky (já jim tak říkám) - neco jak je pýr.
Odpovědět
Kupovali jsme bráchovi k narozkám, je spokojený.
Odpovědět
Profilova fotka
My s trávníkem a zahrádkou experimentujeme dost a už jsme vyzkoušeli lecco. Momentálně se spíš potýkáme s tím, jak kočkám z okolím vysvětlit, že naše zahrada není pro ně :-) Naposled jsme si pořídili Kypřič trávníků, který jsme upřímně vytáhli ... právě jednou. Ale ten odstraňovač plevele používáme, jen má poněkud kratší rukojeť. Dneska bych pořídila spíš s tou teleskopickou rukojetí (http://www.obchody24.cz/vytrhavac-ple...) - délkově nastavitelné podle výšky uživatele. Podle mne tě při normálním používání toto nářadí přežije!!!
Odpovědět
normální používání je co. jednou za čas vytáhnout jednu pampelišku??
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my jsme ho měli půjčený a nám taky prasknul, tak ho mamka dala reklamovat a to já jsem vytáhla pýru asi 4 kýble a pak se to stalo a zacházela sem s tím opatrně, protože byl půjčený. takže tě domokos plně chápu a také se ptám co je to normální používání :-D
Odpovědět
@lordicka A reklamace prošla???
Odpovědět
Profilova fotka
Normální? Asi takové, při kterém ten náš stále drží. :-) Ale po pravdě nevím, proč to dělají z plastu, kdyby výrobek byl z kovu, peripetie s životností by vůbec nebyly. Taky ty zuby úchyty na kořen plevele by mohly být delší - občas to trhá jen listy a nevytahává ty kořeny. Nemluvě o katší rukojeti. Každopádně výhoda toho nesedět u plevelení na kolenách všechny ty chybky vyvažuje naplno.
Odpovědět
já ma od Fiskars ten vypichovač plevele a jsem spokojená taky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě nevíme, teď je to tam 14 dni na reklamaci, ale pak hned dám vědět.
Odpovědět
Profilova fotka
@lordicka Doufám, že dobře dopadne
Odpovědět
Profilova fotka
@hadriena Tak už je po reklamaci a dopadla dobře. Vrátili nám peníze :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Nejen na pampelišky funguje starane.Stačí 4-5ml na litr,méně než udávají v návodu,mám to vyzkoušené.
Odpovědět
Profilova fotka
@lordicka Tak už jsem to vymyslela ... chce to KOZU ! :D
Odpovědět
Profilova fotka
@hadriena :-D taky fakt
Odpovědět
@lordicka nekoupili jste ho náhodou v Obi nebo podobném obchodě?
Odpovědět
Profilova fotka
@maty2006 nevím, to nebyl náš, jen jsem ho měla půjčený od mamky :-)
Odpovědět
@lordicka nám se zlomila fiskars sekyra koupená v OBI po dvaceti minutách používání, pak jsme koupili ten samý model v mountfieldu a sekera bez zaváhání maká rok. Takže máme podezření, že Obi prodává kopie...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?