Zahrada ve svahu-projekt

Zdravím,dokončujeme RD na hodně svažitém pozemku.Ted řešíme co s okolím domu,jak pojmout zahradu tak abychom z ní vytezili maximum a bylo tam vše co "potrebujeme", tzn.prostor pro bazén,terasu,dětem na hraní,nějaký záhon a hlavně vlastní parkovací stání,protože v okolí moc není kde parkovat..Sami si na to netroufáme,je to opravdu celkem členité a vetsi převýšení, budou určitě potřeba nějaké opěrné zídky atd. Neznáte někoho (jednotlivec,firma) kdo by byl schopen nám zpracovat nějaké řešení, jak po technicko-stavební stránce,tak po esteticko -zahradnické(osazení okrasnými dřevinami atd )?Takové 2v1..🙂Případně zkušenosti či inspirace na zahrady ve svahu uvítám také..Ideálně Brno a okolí.
Odpovědět
Nemělo by se s tímto nějak popasovat ještě před stavbou domu? Součástí projektu a k tomu dodatečné architektonické studie. Možná se mílím, ale já osobně bych to tak udělal. Určitě se všechno dá dodatečně dodělat , ale určitě je lepší to mít v začátcích a počítat s určitým úskalím . Je to pouze můj názor. a mohu se plést.
Odpovědět
Jinak inspirací se dá dohledat celkem dost např https://1url.cz/vr1GK
Odpovědět
Profilova fotka
@ivettr Projekt je podle mě základ úspěchu. Nevím kolik máte času, peněz a jak jste ochotni komunikovat po emailu. Mě se osvědčila spolupráce s paní Gondzálovou. Cena byla velmi akceptovatelné. Najdete ji na instagramu pod luciagondzalova_garden_design . Ale je velmi vytížená. Rostliny a stromy doporučuji poptat zde. Ale opět třeba na podzim s doručením na jaře. Ceny výborné a když panu Kovářovi pošlete seznam tak vám na 99% vše sežene nebo doporučí alternativu. arbocom
Odpovědět
@dusli ..upss.chyba,,....Možná se mýlím...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?