Zahradní architekt - Brno a okolí, znáte šikovného?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo znáte šikovného zahradního architekta v Brně nebo okolí (může to být klidně i student.), který by mi pomohl s realizací zahrady (velikosti cca 600 m2). Děkuji za tipy.
Odpovědět
Taky by se mi hodil - okres Hodonín.:))) Zahrada o velikosti 700 m2.
Odpovědět
Ahoj, známý takové věci dělá, osobně si myslím, že je šikovný,ale jak vychází cenově netuším. Teď dělá zahradu jednomu pánovi v Brně. Jmenuje se Pavel Běťák a je z Hovoran, kontakt najdeš na netu. Tak mám v plánu se s ním radit ohledně zahrady,až bude čas ji řešit :) Případně ještě jsem měla jednu kamarádku,ale ta je teď v Praze,takže čas by asi neměla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
V brne bych se zkusil obratit na Mendlovku jsou tam zahradnicke obory i architektura zahrad urcite ti udelaji navrh za lepsi peniz nez kdekoliv jinde
Odpovědět
@evaa.s www.zahrady-mrazik.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 letech
Dobrý den,plánujeme na jaře u nás na Vyškovsku budovat zahradu,prosím neznáte nějakého živnostníka šikovného? Velkou firmu nechceme kvůli rozpočtu. :-)
Odpovědět
Taky by se hodil ze zlinskeho kraje,mate typ?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@ellenb Ahoj, nevím, jestli je to ještě aktuální, ale já jsem si nechala udělat zahradu od paní Juříčkové z Kopřivnice a jsem moc spokojená. Paní je moc milá, má skvělé nápady a snaží se vyjít vstříc všem tvým požadavkům. Navíc tvoří zahrady podle feng-šuej, což je pecka :-) Dělala mi teda návrh a já si to pak sama vytvořím. Dostala jsem k tomu všechny možné podklady, seznam rostlin, kolik čeho potřebuju, dokonce i ceník rostlin.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?