Zahradní domek - dřevěná vs. plechová konstrukce

Rozhoduji se zda jít do dřevěného či plechového domku (možná i zděného) na zahradu. Rozměr domku (základny) může být 4,5x5,4m. U plechového se mi líbí cena, ale zase je to takové nic moc vizuální a hlavně nevím zda jdou zateplit. Chtěl bych to jako odkladiště věcí, tak i jako dílnu, takže stěna cca 2mm nic moc. Dřevěný teď zda palubky na drážky a nebo konstrukci jako "dřevostavby" a zateplit vatou Zděný něco z Best Unika apod Jak jste se rozhodovali vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Až budou peníze půjdu do dřevěného domku trámové konstrukce. Do té doby bude muset stačit plechový, který teď využíváme jako stavební buňku.
Odpovědět
Profilova fotka
@nitro mám to přesně jako @jakuda, taky mám plechovou boudu achci dřevěnej domek, počítám tak cca 100tis, svépomocí...
Odpovědět
U plechového jsem uvažoval o: http://ocelovekonstrukce.biz/plechove... U dřevěném palubkovém: http://m-garden.cz/cs_CZ/p/Hoby-Bidas... či https://www.sbazar.cz/s.kopkas/detail... ale zde už se mi moc nelíbí síla stěn.
Odpovědět
Profilova fotka
@nitro teho poslední se mi zamlouvá nejvíc, taky už jsem koukal na jeho výrobky, vypadají velice dobře ;-) pak už jen stačí natřít a krytina na střechu a je hotovo :-) + tedy základovou desku, tu už mám alespoň připravenou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nitro Cca před měsícem nám montovali tenhle https://www.sbazar.cz/s.kopkas/detail... Dal jsem dovnitř dva regály a pecka .. časem uvažuji o zateplení, ale teďkom na to prachy nejsou .. ale toho "bordela" kolem domu tam vleze fakticky dost :-)
Odpovědět
Mám zatím plechový, který časem obložím dřevem a pak bude jako dřevěný ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?