Zahradní slunečník, máte s ním někdo zkušenost?

ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost s tímto slunečníkem? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, odkud je, ale tento typ slunečníku jsme chtěli taky. Pročítala jsem nějaké diskuze, konzultovala jsem to v obchodech a: rozhodně se tyto slunečníky nevyplatí kupovat, pokud stojí řádově 2, 3tis, to je o ničem stabilita, materiál...ty, které jsou kvalitní, tak stojí kolem 10.tis.
Odpovědět
@lendy1 tenhle jsem našla na aukru za cca 1.400,- víš
Odpovědět
Profilova fotka
My máme podobný, stabilita výborná, kvalita nevím, máme ho druhým rokem, ale zatím je v pohodě. Jediné, co mi vadí, že není otočný o 360 stupňů. Když potřebuji stín trošku někde jinde, musím poponést celý slunečník. Ale myslím, že o trošku dražší (přes 2 tis) to už mají, že se s nimi dá otáčet i kolem osy.
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka máme podobný z Ikey myslím za 1400 Kč v jarní slevě a bez problému, i v silnějším větru je stabilní /jasně, když se hnala bouřka, jsme jej raději sklopili). Dole je zatížený betonovými deskami a aby nevlál ve větru, je rovněž přichycen integrovanými pásky se suchým zipem. jsme nad míru spokojeni. Hlavně s tím, jak je velký a dá se sklopit. Pravdou je, že ani ten náš nejde otáčet kolme osy, ale my ho máme tak instalovaný, že kryje slunce celý den.
Odpovědět
@zdenkaj Nevíš, zda je ještě možné koupit?! Anebo už je zas po jarních akcích?!:-o
Odpovědět
@zdenkaj Jo, tak už mi to schroustala Ikea dostupnost, že by měly být, tak jsem zvědavá.. Loni jsme šli v létě a už nebyly :-D:-D:-D
Odpovědět
@zdenkaj jj, zrovna jsem na něj v Ikea koukala, ale v Zličíně je malá pravděpodobnost dostupnosti, ale manžel říkal, že nejde otevřený naklonit, je to tak?
Odpovědět
Profilova fotka
Od dneška ho mají na vykupto za 1.499,- (http://www.vykupto.cz/zbozi/4688-velk...).
Odpovědět
Profilova fotka
@scared my jsme ho právě taky chtěli koupit už loni vlétě a také jsme přišli později. Letos jsme tedy neváhali. @breberka právě, že naklonit jde, stáhne se objímka po tyči, čímž se změní úhel náklonu. Nejde s ním otáček podél osy.
Odpovědět
@zdenkaj njn, snad letos stihneme, nějak se tam nemůžu dostat a to už mám zas seznam..;-):-D Navíc nám náš provizorák o víkendu odfoukl vítr a zlomila se jedna "podpěra", takže to asi budem muset pořešit.. Tohle bude na terasu a nad pískoviště mnohem lepší..
Odpovědět
ahoj, tenhle zázrak byl loni zlevněný v Hornbachu na polovinu z třech litrů, tj. taky byl za těch 1500. Nemám slušnou fotku, ale ta nosná tyč je do oblouku, polohovací ve dvou bodech. Ani ho nemontujeme, páč letos půjde na chatu, ale je stabilní, dokonale stíní, nedrží se pod černou hic, jak mě někdo varoval, ale když je na slunku složený, v místech skladů se trošku změnila barva jakoby do tmavě červena, nejde to skoro vidět. Za ty prachy slušný kauf, vítr ho nezval ani jednou, a to, jak je vidět na fotce, jsme na stojan jenom nahodili betonovou kostku...
Odpovědět
Profilova fotka
my ho mame a znovu bych do nej nesla...da se pouzit asi jen v naprosto bezvetrnem pocasi...ten vrch se neuveritelne naklani a toci vsemy smery...mame ho na terase privazany dvoma provazama... :-|
Odpovědět
Článek se načítá
@zdenkaj tak jsem ho dneska zakoupila - nakonec bude zatím pro tchýni k narozkám, tak @breberka můžu podat po víkendu reference, akorát počasí má být hnusné, tak asi nevyzkoušíme;-):-p Ale jinak na Zličíně měli dneska dopo cca 12 kusů - samé bílé a dva černé, já chtěla béžový, ale což...
Odpovědět
@scared můžu se zeptat, jestli jste ho už vyzkoušeli? Sháníme taky nějaký slunečník. Tak do 2tis., a aby vydržel 8-) Je asi lepší tento typ, co má tu "nohu" bokem - než uprostřed?
Odpovědět
@jarkalada bohužel, jen jsme ho roztáhli a zas složili, abychom viděli a vyzkoušeli, zda je vše jak má atd.. ale praktickou zkušenost zatím žádnou bohužel nemám, k tchýni jezdíme jen jednou měsíčně;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?