Závlaha Gardena

Dobrý den, jak nejlépe řešit kombinaci zavlažování Gardena Sprinkler a zalévání hadicí ze stejného čerpadla? Ve studni mám čerpadlo EASYPUMP E-DEEP X-1200 a zalévám hadicí. Chtěl bych toto čerpadlo použít i pro automatickou závlahu Gardena Sprinkler. K závlaze mám řídící jednotku 6030 Classic. Děkuji za návrhy.
Odpovědět
Idealne je vybudovat vodne zasuvky, ku ktorym sa mozes tou hadicou napojit. Este by som urcite zvazil tu Gardenu - dnes existuju za rovnake alebo mensie peniaze profesionalne systemy. Gardena je hobbik 😀
Odpovědět
@deto_oesya Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@deto_oesya Dobrý den, mohu vědět jaké systémy mate na mysli? Chceme použit na zahradě zavlahu od Gardeny a nic lepšího jsme nenašli. Děkuji
Odpovědět
@zuvi Hunter alebo Rain Bird.
Odpovědět
My gardenu máme, jak čerpadlo, tak rozdělovač, ŘJ zavlažování taky, ale nepoužíváme to, ono to stejně fungovalo s tím venkovním čidlem vlhkosti v zemi tak pochybně, že spíš to nefungovalo a pořádně to nejede dodnes. Nakonec se udělalo zavlažování, ze kterým se zalije tak 2x do roka po max hodině, pak dojde voda a zapíná se to ručně ventilem.
Odpovědět
@deto_oesya Mate s temi vodnimi zasuvkami od Gardeny zkusenost? Planuji jich po zahrade rozmistnit tak 6-8, tak by me zajimaly realne zkusenosti. Automaticke zavlazovani nechci, jen ty zasuvky, abychom mohli pohodlne odcerpavat vodu s jimky. Dekuji.
Odpovědět
@jenye S vodnymi zasuvkami skusenosti mam ale nie od Gardeny 😀 Ja ich mam po celej zahrade 3, aby som bol schopny sa napojit v roznej casti zahrady a nemusel uplne cez celu zahradu tahat hadicu. Nicmene pouzivam minimalne - travnik zalievaju travnikove postrekovace a okrasnu/uzitkovu zahradu kapace. Nicmene 6-8 ks zasuviek uz je podla mna otazne, ci dava zmysel, ale zalezi na velkosti zahrady.
Odpovědět
@deto_oesya Dekuji. No mozna jsem to s poctem prehnala. Pozemek mame 1300 m2. Potrebovala bych se prave s nekym poradit, kdo by mi system navrhl a spocital material. Chtela bych prave mit ruzne po pozemku pripojky, na ktere se pripadne napojim kratsi hadici a pripravu pro kapkovou zavlahu do planovanych zahonu. Muzu se zeptat, od jake znacky mate ty vodni zasuvky? Dekuji.
Odpovědět
@jenye Zásuvky od gardeny máme 3 a zahradě a po 12 letech fungují dobře
Odpovědět
@jenye Mam uplne obyc sachtice s ventilom. https://www.sigmontpraha.cz/data/file...
Odpovědět
@vladimir_sacha @deto_oesya Moc děkuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?