7 řad ztraceného bednění v zadní části bungalovu

Dobrý den,mam dotaz,na našem pozamku nám vychází,že budeme mít v zadní části bungalovu 7 řad ztraceného bednění a vpředu 2 řady, nebo 1 řada vpředu a 6 vzadu, jelikož máme svah. Dalo by se nějak vyřešit jinak,aby nemuselo být tolik řad vzádu? Třeba něco navézt,nebo tak? Jde mi o to,jestli to vůbec jde,jestli se může dělat základová deska na nějaké navážce nebo tak. :)
Odpovědět
@hanluk moc možností, jak to vyřešit není...snad jediná, která mne napadá, je vysvahovat ten svah za domem tak, aby tam nebylo takové převýšení a srazit převýšení trochu už při bagrování... Mi vychází poměr řad 1vzadu:4vpředu. Znamená to pro mne navážet potom ze spodní strany hlínu, jelikož mi vznikl metr vysoký základ. Představa, že tobě u bungalovu vychází skoro 2 metry, je děsivá.
Odpovědět
@flakac teď nevím jak myslíte vysvahovat svah za domem,to mi nějak pomůže? Stejně budu muset dát 7 řad,ne? :) Já myslel pak tech 7 řad zavézt hlínou a pod tím udělat opěrnou zeď a schody. Ono když je pozemek z kopce a ne do kopce,moc se tam s tím dělat nedá :(
Odpovědět
@hanluk myslel jsem, že jde o to, aby se nemuselo dávat 7 řad bednění. pokud jde jen o to to schovat, pak ano, navážka hlíny je to, čemu se nevyhneš. I já to budu muset udělat.
Odpovědět
Máme 6 řad v předu, můžeš se podívat jak to vypadá, taky budeme navážet a zavážet do alelujááá
Odpovědět
@flakac ano o to mi šlo,ale já mam 7 řad bednění vzádu,vpředu 2 a pozemek se ze svahu dolu. Možná to píšete správně,jen to blbě chápu :)
Odpovědět
@angie.shy No,koukám,že jsme na tom úplně stejně :) O kolik si myslíte,že se prodraží základová deska oproti,kdyby bylo normálně cca 1-2 řady bednění? :)
Odpovědět
@hanluk to nevím, nás vyšla majlant ale i kvůli tomu že to bylo dost nepřístupné a na veškerou betonáž se volal schwing, tady jsme přešvihli fest rozpočet, jinde už to celkem šlo
Odpovědět
@angie.shy No,já se toho tedy dost bojím :) ikdyž na beton mam 50% slevu..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?