Cena základu z pěnového skla

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda někdo nedělal základy z pěnového skla pro dům se zastav. plochou 175m2. Dostal jsem od firmy celkový rozpočet za základy 490 000 Kč, zdá se mi to moc....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nechci vypadat jako rýpal, ale kolik jste si přestavoval, aby jste byl spokojený? ´´ Zdá se mi to moc ´´ není měrná jednotka. Dle vašich propočtů to je 2800Kč/m2. A to předpokládám, že máte rovný terén bez nějakých komplikací. Poptejte si více firem na konkrétní projekt a stanovte si kolik jste ochotni dát za základy.
Odpovědět
Nejste "rýpal" měl jsem v předběžném rozpočtu 350 000 Kč , proto mě to trochu nepřijemně překvapilo. Jde mi spíš o to zda je to +- normální cena nebo je to úlet. Na srovnávání nabídek není čas.
Odpovědět
Tak 350 000 by byla super cena za 175m normální desku na klíč, ale za pěnové sklo bych opravdu čekal kolem těch půl mega.
Odpovědět
Já dával loni živnostníkům 350 000 Kč za 218 m2, ale klasickou desku. Podle mě ta cena odpovídá. Určitě bych poptal víc firem a zkusil je pourgovat, ať máš eventuálně páku. Nebo taky ne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?