Co speciálního jste přidali do základu nebo zdí?

Profilova fotka
Máte něco zvláštního nebo speciálního co jste přidali do základu nebo zdí? My budeme do základu dávat mince,noviny,kameny a chleba. Ty mince i noviny staré i součastné jako odkaz pro budouci generaci, možná z toho za 200 let zbohatnou.
Odpovědět
Hezký večer Kdysi jsem při opravách vložil v podstatě dá se říct "do základu" lahvičku se vzkazem do "budoucnosti", ovšem dnes považuji svoje počínání za více než "malicherné" čímž vás samozřejmě nechci od takových "hrátek" zrazovat líbí-li se vám to, dává-li vám to smysl...., neboť ono to bude asi většinou tak, že dokud se bude stavba užívat nikdo na skrytý "poklad" nepřijde, v případě bouračky kdy to rozhrne bagr nebo buldozer je otázka zda tomu někdo bude věnovat nějakou pozornost zda se to vůbec "najde" stejně tak při rekonstrukci.....Otázkou také je zda je dobré to dávat do základu, jsou možná příhodnější místa kde se na to spíše narazí např. nějaké skryté "niky" ve zdech, dutiny ve stropech, půdy apod. Obecně ale vždy platí že v jistých věcech se iniciativě meze nekladou..........
Odpovědět
Profilova fotka
@ivaamilan ja mam popsany pricky z vnitrni strany a daval jsem vzkazy do podlahy v podkrovi :) do zakladu jsem nic krome betonu a zeleza nedaval :-)
Odpovědět
My jsme do základových pasů hodili pružinu z nápravy naší Octavie :) Pár dní před tím byla v servisu a zlomenou pružinu mi automechanik dal. Pán od betonpumpy se dost divil, prý už viděl leccos, ale tohle ještě ne :) Tak ať si příští generace lámou hlavu co to má znamenat :)
Odpovědět
@dzus Nejste reinkarnace mého dědy? My nedávno bourali starou chatku a v základech bylo asi 50 svíček a půlka Babety:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?