EVodník zkušenosti

Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s eVodníkem? Jsou falešné poplachy časté a proč? Odhalí ten lepší průtokoměr 1l/hodinu nějaké malé dlouhodobé úniky? Nějaké další poznatky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme evodnika v baráku už 4,5 roku. Na velké úniky asi dobrý, ale takové to malé odkapávání nezachytí (to zjišťoval @angus88). Falešný (ani jiný) poplach jsme za celou dobu neměli ani jeden.
Odpovědět
@zmrz_lina Zrovna od Vás už mám příspěvky načtené, čekal jsem nějakou další zkušenost 😄. Bojím se právě těch malých úniků, které jsou zrádné. Původně jsem nechtěl nic. Teď mi firma nabízí za 45 000 Moisture guard, která odhalá vše, protože jsou senzory vlhkosti v konstrukci. To je hodně peněz, tak jsem pogooglil a hledal na modre střeše a právě od Vás četl o eVodníkovi. Tak jsem tam dnes zavolal a poptal se. Ale zatím to chápu tak, že úniky odpadem nebudou odhaleny, protože evodnik měří jen nechtěný únik vody z přívodu a ne třeba únik vody z pračky. Ale ještě tomu úplně nerozumím. Řeším to i přímo s firmou co evodnik dodává, ale chci to slyšet i tady, jak to doopravdy je.
Odpovědět
Profilova fotka
@jose10r je to tak, řeší jen úniky na přívodu. Já už tedy mlčím. 😁
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?