Kolik vás vyšel materiál na hrubou stavbu domku?

Profilova fotka
Mám dotaz, možná hloupý dotaz, ale zkusím to :-)...Kolik vás vyšel materiál (cihly) na hrubou stavbu. Plocha 8x8 m2 v patře? Klasický domek. Díky za odpovědi :-)
Odpovědět
to asi je, když nikdo ani neví, z čeho chcete stavět. Pokud máte projekt, tak je tam určitě rozpis materiálu, podle kterého si to můžete nechat nacenit, Pokud nemáte, je to asi jako hádat budoucnost z lógru.
Odpovědět
Profilova fotka
no muže to být 100tis a stejne tak 300tis podle toho z čeho chcete stavět jak už bylo zmíněno,mi máme dům 10x15m podkroví a obvodové+nosné zdivo tedy bez příčkovek nás tálo 89tis+ 20tis příčkovky,stavely jsme z heluz 44
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáme v projektu rozpis materiálu, ale známá nám nechala ocenit projekt u Heluzu, podle toho nám to spočítali komplet na 208tis. To se nám zdá strašně moc. Budeme stavět z Heluz 44. Nebude to nijak specifický dům, prostě klasika se sedlovou střechou.
Odpovědět
Zkusil bych všechny možný stavebniny a taky bauhaus a takový ty hobbymarkety. Poptávka nic nestojí.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkusím. díky. Poslala jsem poptávku na epoptavka.cz , tak uvidíme, co pošlou.
Odpovědět
@koffen Vlastně nejlepší možnost.
Odpovědět
pokud Vám to projektant nedodal, měl by. Dodává se to standardně, aby měl stavebník se od čeho odrazit. Na poslední stavbu to bylo 6 kamionů cihel. Barák 12,5x11,5cm.
Odpovědět
@koffen Pokud ti to nebude vadit, můžeš pak poreferovat, na jakou cenu ses oproti ceně od Heluzu dostala? Za chvíli nás to totiž taky čeká, tak ať víme, jestli se máme z heluzácký ceny cca držet nebo se jim v duchu vysmát. Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
On je taky rozdíl, jestli si to budete kupovat sami nebo to nakoupí zedník, který z toho pak bude stavět. Nám zedník řekl, že může u Heluzu zajistit cca 30% slevu.
Odpovědět
@koffen tak my to měli taky naceněné od heluzu,hlavně spočítané a nejlevněji nám dal nabídku stavebniny Vala, heluz 30 plus broušené cihly věncovky,komín,stropy- 170 000, budeme stavět patrový 9,5m2x8m
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?