Moduly Stavomodul - recenze

Prosím o recenze na moduly stavomodul (thermo)zajimalo by mě jestli se vám nestalo že by se nějak pohnuly a nebo jakékoliv jiné komplikace + jakou jste dávali výšku a šířku pořád nějak nevím jestli stavomodul a nebo ztracené bednění díík
Odpovědět
Možná už to není aktuální. Nechal jsem si to nacenit, stavíme v Teplickém okrese. Půdorys domu 13,25 x 8,75 m, výška tvarovky 650 mm. Nacenění 24.500 + doprava 3.500 Kč bez DPH. Tyto moduly jsou pouze obvodové. Zvolil jsem klasické betonové ztracené bednění síly 300 mm, dvě řady i s vnitřními za cenu 10.000 + 1.000 doprava a ve 3 lidech dvě odpoledne usazovaní první řady, druhou jsem poskládal sám na sucho. Rozhodnutí je na každém. Cenový rozdíl hnedle 20.000 Kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
sice to neni aktualni, ale....nemuzes pocitat pouze cenu samotne tvarovky, protože stavomodul je vcetne zatepleni. Cenovy rozdil samozrejme je, ale v porovnani v celkovem souctu to vychazi stejne.+ u stavomodulu je bonus, ze se clovek nenadre. Tvarnice jsou lehke. U mne se třeba krasne s celym obvodem domu dalo pohnout a naposouvat stavomodul na jiz vylite pasy, abych jej mel podle projektu a sli presne doměřit uhlopricky. Za mne jednoznacne stavomodul ANO.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?