Nivelační přístroj, jaký doporučujete?

Ahoj, chystám se na stavbu RD svépomocí a vybírám nivelační přístroj. Můžete mi někdo nějaký doporučit? Něco slušného v dobrém poměru cena-výkon :-) Moc děkuji a přeji pěkný den.
Odpovědět
Profilova fotka
žádný také jsem si koupil a pak ho prodal ve dne není nic vidět stačí pořádné 2 vodováhy a dobře mí tudělané lavičky měl jsem otoční 360 Bosch za 4000 vše je spíš na vnitřech - když dělám teď ploty atd. vše zaměřuji před spaním když se sešeří - abych laser viděl
Odpovědět
@hbboy Myslím, že píšete o křížovém nebo rotačním laseru. To není nivelační přístroj.
Odpovědět
Na základy a založení zdiva doporučuji půjčit profi hilti rotační laser + příjímač apod. na takové to domácí laserování se mi osvědčil Dewalt DW0811 + přijáímač a lať stálo to cca 8 tis. používám to furt :-D
Odpovědět
@lukven Pokud nechcete dělat profesionálně, stačí Vám křížový laser a je velice vhodné, aby byl se stativem. Já mám od firmy bosh v ceně cca 3.5tKč a stačil mi na celou stavbu. Pár baráků jsem stavěl i s klasickou vodováhou a šlaufkou. S tímto udělátkem se opravdu pracuje lépe. Faktem je, že venku si musíte počkat až zapadne sluníčko. Kromě vyměřování nivelací je to šikovný pomocník i při osazování omítkových rohů, obkládání, montáž kuchyně atd.
Odpovědět
Kupovat nivelak na stavbu jednech zakladu je nesmysl, pak už vám k ničemu nebude a bude se na nej prášit v garáži. Doporučuji si půjčit v půjčovně, většinou mají Hilti apod, coz jsou přístroje, které by jste si asi nekoupil vzhledem k cene. To co píši ostatní je krizový laser, ne opticky nivelační přistroj. Laser naopak koupit doporucuji, staci základní rada modrého Bosche, stoji cca 2000kc a ten vyuzijete vice, napr. Na plot, cokoliv uvnitř, obkladani atd.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?