Špatně zalité základové pásy, co s tím?

Ahoj, tak i my jsme konečně začali a hned první problém :-( Jsme v mírném svahu. V plánu bylo na svahu vylít základové pásy pouze částečně a dole celé, tedy tak, aby vznikla co nejlepčí rovina, což se bohužel nepovedlo. Zbytek se pak měl vyskládat ZB. Tak nějak jsme předpokládali, že beton poteče a vlastně se ta rovina bude tvořit víceméně sama, což se tedy nestalo. Na jedné straně na pásu 16m dlouhém se nám povedlo v rychlosti udělat takový schod. Na druhé straně jsme to však již nestihli a vznikl nám tam takový kopeček s převýšením asi 30cm na 16m :-( Co s tím? Přece nebudeme zařezávat tolik kostek ztraceného bednění? To si vůbec nedokážu představit. Neměli byste nějakou dobrou radu? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Udelejte salovani z prken. Dejte to do roviny podle slauchvahy a dobetonujte. Todory tam predpokladam mate. Jestli ne tak musite navrtat do betonua dat aby se to prokotvilo. To bude asi nejrychlejsi a nejjednodussi cesta
Odpovědět
@jumpmans Jj, asi máš pravdu. Také už jsme o této variantě začali uvažovat. Teď se nám na tom bude docela hezky chytat rovina a dobetonujeme. Zítra to zkusíme proměřit a uvidíme, jestli bychom dali mix nebo dobetonovat "růčo". Ach jo, pěkně nás to teda dneska naštvalo :-( už jsme mysleli, že tam začneme skládat ZB. Ještě, že máme prostor na dobetonování. Ubereme jednu řadu ZB a přidáme místo toho beton.
Odpovědět
@jumpmans jo a díky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?