Spiroll

Dobry den, nevi nekdo o dobre firme co se zabyva vyrobou a pokladkou spiroll panelu? A ktery by nemeli az az v unoru? Nebo nejaky prodejny/velkosklad kde se daji spiroly koupit? Diky moc
Odpovědět
Výrobce si najdete podle lokality stavby, není jich až tak moc abyste si mohli vyskakovat. To zároveň řeší dostupnostost, bude to tehdy až to výrobce vyrobí. Pokládku umí dělat kdekdo, ale vybraný výrobce Vám zpravidla doporučí firmu která to umí položit, nezřídka je to smluvní partner, a většinou Vám i posoudí kladecí plán od projektanta. Doporučení. Na takto obecně položený dotaz odpovídá google mnohem lépe než lidi na MS.
Odpovědět
Co se týče Spirollů - my máme objednáno od Stropsystem GOLDBECK Prefabeton s.r.o. GOLDBECK Prefabeton Vrdy. Spolupracují s firmou DEK, náš stavitel to objednával přes ně. Máme vyrobeno a u nich uskladněno - dodavatel nedodal zdící materiál Ytong, takže výstavba hrubé stavby bude pokračovat na jaře. Jinak ta firma dle plánu nebo zaměření přímo na stavbě vyrobí, doveze a uloží.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme spiroll panely od firmy Tema Klasterec nad Ohří a byli jsme s nimi spokojení, dobrá cena, jednání i realizace. Dodací doba tuším kolem 2 měsíců, ale bylo to už loni v létě..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?