Základy + hrubá stavba Brno, doporučíte firmu

Dobry den, z jara se chystame srovnat teren a zacit kopat, mate prosim kontakt na nejakou seriozni firmu v Brne? Popr dokaze si firma poradit i s privedenim pripojek (voda, kanalizace)? Dekuji moc za kazdou odpoved :-)
Odpovědět
Tak tohle jsem se chtěl zeptat taky. Ale až tak v lednu :-D Zkuste to dát do skupiny Brno, třeba to bude mít lepší odezvu ;-)
Odpovědět
@josephporta dobrej napad, zkusim, dekuji :)
Odpovědět
Kterym smerem od Brna stavize?
Odpovědět
budeme stavet v okoli Kurimi
Odpovědět
My kousek za Tuřanama. Jen tak pro zajímavost. Z čeho budete stavět a jak to budete mít velký? My plánujeme bungalov 4+kk z ytongu
Odpovědět
Tam je to taky pekny, Turany znam moc dobre :) Take planujeme maly bungalov 4+KK, 120m2.. Jaky na to mate rozpocet, jestli se muzu zeptat? (klidne do zpravy) Budeme stavet bud z Heluzek, nebo Porothermu, jeste sme se nerozhodli.. Prave resime vytapeni.. Nechceme plyn, takze volime, jestli podlahovku, nebo radiatory...? V obyvacim pokoji bude krb a premyslime, ze nechame rozvezt vytapeni z krbu i do decaku.
Odpovědět
@josephporta My stavíme také 4+kk malý bungalov jen 12,5 krát 9,5. Kde u Tuřanech budete stavět??
Odpovědět
@kackasz Rozpočet zatím není, protože se řeší ještě doladění územního plánu a neznám finální verzi domu. Jaký rozpočet máte vy? (Klidně do zprávy :-D ) Plyn taky nechceme a jdeme do podlahovky. Protože radiátory zaberou dost místa už v tak malém domku. Máme užitnou plochu cca 90m2 Krb bude taky, ale asi jen tak. Určitě ne s výměníkem a jestli udělám teplovody nevím. Náš návrh je zde http://www.modrastrecha.cz/forum/proj... @musilacek Dvě vesnice za Tuřanama v Újezdě :-D Kde vy? Náš domek (viz odkaz ^) bude mít 7,8x16,2
Odpovědět
@josephporta mame ty domky velice podobne, nas ma pudorys 8x15, situacku dodam na profil, at se muzete kouknout a rozpocet vam poslu do zpravy. Asi tu podlahovku zvolime taky, pravdepodobne ale ne do vsech mistnosti. Treba v koupelne budou stacit topne sprusle, pac tam bude bydlet i kotel a ten to take jiste vyhreje.
Odpovědět
Profilova fotka
@josephporta ..takové upresnění lokalit :-D kde v újezdě? Já taky chci v újezdě stavět (u Hřiště) a také čekám na ÚP... ale dle informací z uřadu uzemniho planování nebude UP dřiv jak za 2 roky :-| ..Vy máte nějaké jiné info?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?