Jak izolovat spodní část základové desky?

Profilova fotka
Ahojte, lámu si hlavu jak izolovat spodní část základové desky. Na soklu máme EXTRUDOVANÝ POLYSTYREN šířka 50cm. jedná se mi o prostor mezi extrudovaným polystyrenem a základovým pásem. Nejjednodušší se mi zdá to vystříkat monážní pěnou, ale nejsem si jistý typem a životností... Na to bych dal nopovou folii. Nemáte někdo zkušenost, jakou montážní nebo spíše hydroizolační pěnu použít? Případně neznáte nějaký link na web kde se to řeší? Moc děkuji, Petr
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme sokl řešit stříkanou pěnovou izolací....Firma, co nám dělala izolaci stropu udělá i izolaci soklu...stříká se ale jiným typem pěny, tuším, že tato je i hydroizolační.
Odpovědět
jestli máš odizolovanou podlahu, popřípadě cihly mezi základovou deskou tekutým sklem, tak ničím. přepokládám, že sokl je níž než zateplená podlaha.
Odpovědět
Tohle je strašně málo informací na nějaké závěry. Poradím najít si kompetentní firmu, protože s nopovou folií se napáchá při nesprávném použití (tedy téměř vždycky, co je kde vidět) víc škody než užitku.
Odpovědět
Profilova fotka
Detaily soklu - viz třeba tady: http://atelier-dek.cz/docs/atelier_de... http://atelier-dek.cz/docs/atelier_de... nebo http://stavba.tzb-info.cz/ Jde s tím detailem pracovat, záleží jenom na zadání.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?