Jak zateplit střechu se sklonem cca 13°?

Ahojky mohu poprosit o radu jak zateplit střechu která má sklon cca 13° Mám dát vatu 20 cm mezi krokve a pak dalších 20 cm nad sadrokartonový podled? A nebo mezi krokve nic nedávat a na sadrokartonový podhled dat na sebe 40 cm izolace ? Mezi krokvema a podhledem je max. 1,2 metru přidavám obrázek :) a předem děkuji za každou radu :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já osobně bych dal mezi krokve.
Odpovědět
Profilova fotka
určitě mezi krokve a pak nad sadroš,taky o tak budem dělat používáme vatu isover celkovou tlouštku zateplení máme dle plánu 34cm ale to je až dost tak budem dávat 26,navíc kdyby jsme nedaly mezi krokve tak si nedovedu představit čím by byli izolovane pokoje,tam je přece pod střechou díra ven
Odpovědět
Profilova fotka
pridej obrazek. takhle se to blbe odhaduje. Obecne, dal bych izolaci tak aby byla na sobe, tj. mezi krokve a hned na ne tech dalsich 20cm. Pokud bys chtela mit nezateplenou pudu, tak bych zateplil pouze strop temi 40cm.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojky prostor mezi krokve a sadrokartonem není ani pochozí výška max 1,2 metru. (na nejvyšším místě) Máme bungalov ;-) no určitě budu dávat na sádrokarton 20 cm. ale pak nevím jestli ještě jednu 20 cm vrstvu na to a nebo pak mezi ty krokve :) posílám náký nákres :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sumici jo takto tak to by stačilo jen větší vrstva na sadrokarton mezi krokve už je to v tomto připadě zbytečný,ale nevim jestly je 20cm dostačující
Odpovědět
@ratatooy no když to budu dávat jen na sádrokarton tak tam bude 40 cm. ( 2 krát 20 cm. ) Tak to snad už bude stačit,ne ?? @evlyn přesně tak šikmina bude nevyužita ;-) budu tam mít jen takovou lávku abych se dostal když tak ke střeše a nebo nad sadrokarton :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sumici jo tak to určite jo to je dost
Odpovědět
Nebo mě ještě napadlo jestli nemám dat mezi krokve 20 cm a na sádrokarton 30 cm ? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?