Postup při zateplování podkroví, poraďte

Profilova fotka
Zdravím všechny. Potřebuji poradit jak postupovat při zateplení. Mám starou azbestovou krytinu(tabule), pod nimi je něco jako lepenka, ale už je jen místama, stářím se potrhala a na 80% střechy již není a nebo je poničená. Pak už jsou latě. Z místnosti jsem dal parozábranu, na ní Isover (30cm) a tím jsem zatím skončil. Po měsíci je parozábrana úplně mokrá a vata také. Je nutné dávat parozábranu pod i nad zateplení, nebo ji mám vyndat? Ještě jaká mezera musí být mezi latěmi a parozábranou, popř vatou? A musí být mezera i mezi vatou a sádrokatonovým podhledem? Děkuji
Odpovědět
ahoj ty musis zacit takto mel bysi sundat tu krytinu pres tramy natahnou stresni folii, pak muses natlouct spatky late a polizit krytinu. Potom se vratis spatky do pokrovy a mezy trmy budes davat vatu davej ji tak abys ji nelamal a necpal ji tam nasilim jinak bude stracet izolacni vlastnost skrtka si zmer rozmer a vloz ho tam. az budes mit vatu zasebou tak si vem oboustranou lepenku nalepji tak jak budes talat foli .potom odlep druhou stranu te lepenky a nalep na ni paropropustnou folii s presahem min.10cm,pres sebe a tak to pokracuj. A pred koncem vem izolacku a prelep vsechny spoje . amuzes zacit delat rastry a zaklapet sadrosem nebo drevem to uz je na tobe.PS.nenito klacicka domaci izolacka ale stresni sezenes ji ve stavivech :-)Jinak mezeru neres ty jsi muzes akorat vypomat kontra latemy kdyby ti nahodou nedrzela paska.A mezi sedrosem a vetou nedelej zadnou mezeru.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Pokud náhodou ještě nemáte odpověď na svoji otázku zkuste mě kontaktovat. http://www.izolacefasad.cz/zatepleni/
Odpovědět
Jestli jsem dobre pochopila termin "z mistnosti"=mezi krokve a vatu, tak tam parozabrana nepatri. Mela by misto ni byt difuzni folie, prave aby se vata nerosila. Parozabrana se dava mezi vatu a rost sadrokartonu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?