Purstav Izolace vs. Pur-Izolace s.r.o. vs. D.B.M. izolace s.r.o. - zkušenosti

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s těmito firmami (PURSTAV Izolace s.r.o., PUR-IZOLACE s.r.o. nebo D.B.M. izolace s.r.o)? Vybíráme firmu na stříkanou pěnu, tak hledám reference. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano mám pur izolace Litoměřice.Koukněte do mého fotoblogu.Komplet celý obal domu.Cena seděla ,termín dodržen.Žadný problém nenastal.Mohu doporučit.
Odpovědět
@dreambox Děkuji. Snad i my zvolíme správně.
Odpovědět
@parcelads Minulý rok u nás dělala Pur izolace Litoměřice střechu na výrobní hale a naprostá spokojenost. Dostali jsme se k nim rovněž přes reference a musím uznat, že jsou profesionálové jak vystupováním, tak přístupem a hlavně odvedenou prací. Důležité je ale i dobře zvolit formu finálního nástřiku, v čemž nám hodně pomohl jejich obchoďák, který nám domluvil i prohlídku jejich 5 let staré práce na jiném komerčním objektu.
Odpovědět
@parcelads Dobrý den, také jsem se rozhodoval mezi firmami Purstav Izolace a PUR -Izolace, obě firmy jednaly seriózně, rozhodl jsem se nakonec pro Purstav, jednat vzhledem k vzdálenosti že jsou z moravy tak i kvůli jednání technika, možnosti shlédnutí realizací jak stávajících tak i minulých a pozitivní reference. Mohu vřele doporučit. Jejich technik p. Ing. Mrňka mi vyšel maximálně vstříc od poradenského servisu tak i po realizaci na kterou přijel na moje přání osobně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?