Terasa na terče - kontakt na někoho z Kolína a okolí

Pěkný den všem, prosím nemáte někdo nějaký super kontakt na někoho, kdo by udělat komplet celou terasu na terče, cca 30m2 (tj. vč.skladby podlahy a pokládky dlažby na terče) ?? Kolín a okolí. Prosíme jen seriózní kontakty. Moc děkujeme za doporučení.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.fasadyaterasy.cz/ Realizaci terasy prováděla jiná firma, ale bral jsem od nich terče Buzon a jejich technik na mně působil profesionálním dojmem - v tom smyslu, že věděl co a jak a na výsledku mu záleželo i přesto, že mi jenom prodali materiál. Terče dovezl na stavbu v rámci soukr. cesty - nadvakrát + si bral nějaký zpět - protože lidi z firmy která to měla na starosti něco takovýho dělali poprvé a vůbec nevěděli která bije (ochotně jim vysvětlil co a jak). Chtěl jsem se s nima dohodnout na realizaci, ale už neměli kapacitu. Samozřejmě jedna věc je zástupce firmy se kterým jednáš, lidi kteří na tom budou dělat, to už může být jiná story... Ale celkově jsem z toho měl dobrej pocit a kdybych někdy v budoucnu dělal terasu, asi bych je oslovil.
Odpovědět
Profilova fotka
Už nemůžu opravit příspěvek, tak ještě něco dodám... Pokládka na terče není zase taková věda a pokud děláš novou terasu a můžeš si optimálně nachystat povrch, tak bych z toho neměl strach... U mně to bylo složitější v tom, že jako podklad sloužila původní terasa nepravidelnýho tvaru vyspádovaná ze středové části (takže různý výšky terčů + korektory sklonu) plocha 30m2 a rozšiřovalo se na 60m2.
Odpovědět
@anarki Děkujeme alespoň za tip na dlažby. Chceme udělat ten základ pod terče a to musí být perfektní práce, máme to nad garáží a technickou a teď nám tam zatéká, protože nemáme ještě hotové skladby podlah (hydroizolace, spádový beton, polyš... ) Prostě jen položené panely a ty čekají na práci :) Sehnat šikovné lidi na toto je asi opravdu nemožné :) Ale nevzdáváme se.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?