Pozitivním myšlením k lepším zítřkům - Fotografie skupiny

Pozitivním myšlením k lepším zítřkům

331 členů
Popis a cíle skupiny

Tato skupina byla vytvořena za účelem pozitivního myšlení.
Při stavbě, rekonstrukci, opravách či úpravách domečku či jakéhokoli jiného bydlení a jeho okolí toho je spousta (a nejen při stavbě, ale i v běžném životě). Člověk bývá často fyzicky i psychicky unaven, někdy začne podléhat i depresím a tím začne být nepozorný, protivný, vznětlivý..a toto bývá často důsledkem mnoha různých chyb či zranění. Proto by jsme měli myslet pozitivně, aby vše dopadlo dle našich představ a nikdo a nic nepřišlo k úhoně.
Pozitivní myšlení nejen že zvedne náladu, ale je i nakažlivé a jde s ním všechno lépe a rychleji. S tímto přístupem se nám začne hnedle dařit i to, co nám nešlo a začneme hledat pozitiva i na negativních věcech..
Pozitivně naladit se můžeme čímkoli, co máme rádi. Někomu k tomu stačí sluníčko, někdo si dá rád kávičku s přáteli, někoho těší dobře odvedená práce, jinému stačí úsměv druhého..činitelů je spousta a měli by jsme se jimi co nejvíce obklopovat.
Když se nám něco nepovede či nezdaří..neměli by jsme hnedle sklápět hlavu, zlobit se nebo ještě hůře propadat rovnou depresi..takovýto přístup nikomu nepomůže..i na špatných věcech musí člověk hledat určitá pozitiva aby se z toho všeho nesesypal či nezbláznil.
Proto všem přejeme život plný úsměvů a vítr do plachet.

Členové skupiny
Zobraz všechny členy
Pravidla skupiny

Nebudeme se zde hádat a urážet!
Aby jsme docílili přehlednosti skupiny, příspěvky budou označovat pouze moderátoři.

Založená
27. bře 2014
Založil
mavor