Modrá pastelka (aneb omalovánky pro dospělé) - Fotografie skupiny

Modrá pastelka (aneb omalovánky pro dospělé)

249 členů
Popis a cíle skupiny

Pastelkou proti stresu aneb úprk před realitou. 😃 Malujeme, nedrbeme, povzbuzujeme se a máme se rády/i. 😃
Seznam tagů najdete v prvním příspěvku.

Členové skupiny
  • pajusam
    Moderátor
    Členem od 31. 1. 2017
    95 108
  • lendast
    Moderátor
    Členem od 25. 1. 2017
    241 275
  • plexuska
    Moderátor
    Členem od 23. 1. 2017
    132 159
  • adi_s
    Moderátor
    Členem od 23. 1. 2017
    172 147
  • eileenk
    Moderátor
    Členem od 23. 1. 2017
    160 165
  • modra_pastelka
    Moderátor
    Členem od 23. 1. 2017
    30 20
Zobraz všechny členy
Pravidla skupiny

Neurážíme se navzájem, nepomlouváme a neshazujeme se. 😉

Malujeme cokoliv, co nám přijde pod ruku. Abychom v tom nakonec měli všichni ale tak trochu pořádek, tak máme několik pravidel:

Jako první - hotové obrázky označujeme tagem konkrétní omalovánky. SEZNAM VŠECH TAGŮ NAJDETE V PRVNÍM PŘÍSPĚVKU VE SKUPINĚ. A můžete si je přečíst i v tomto článku uživatele @modra_pastelka  (musíte ho mít v přátelích): https://www.modrastrecha.cz/blog/modra_pastelka/article/seznam-tagu-a-kde-co-najdu-v-teto-fotoga-yzxppa/

#nacemmakam - rozpracované obrázky, kterým cokoliv ještě chybí k dokončení

#vybava - pod tímto tagem ukazujeme svou výbavu pastelek, fixů, omalovánek. Ptáme se na rady ohledne těchto potřeb. Případně dáváme tip na nové druhy malovacích potřeb

#inspirace - cokoli, čím jsme se sami kde inspirovali a chceme se podělit s ostatními. Obrázky z internetu, instagramu, fb...

#tisk - pod tento tag dávejte prosím POUZE OBRÁZKY K TISKU, které se vám kde líbily. Ne obrázky vybarvené, ty označujte omalovánkou.

#nakup_omalovanek - tip na prodejce, kde je dobré kupovat omalovanky, tipy na výhodné koupě

#nepovedene - pokud mate pocit, ze je váš obrázek nepovedený, můžete ho označit tímto tagem.

#vyvoj_tvorby_del - zde ukazujeme svůj první a jeden z posledních obrázků, abychom se pochlubili, či jen ukázali, jak jsme za tu dobu pokročili či nepokročili.

#know_how - přijdeme-li na nejakou novou techniku nebo fígl, se kterým se chceme pochlubit nebo pomoci, použijeme tento tag. Návody na kreslení všeho druhu. Patří sem i vaše videa jak kreslíte.

#chci_se_zlepsit - u takto označených orázků vítáte KONSTRUKTIVNÍ kritiku, tipy na vylepšení, rady jak příště lépe. Prosíme o ohleduplnost a zvážení, zda váš komentář autorce bude něco platný!

#Malujemespolu - obrázek či obrázky, které chcete momentálně vymalovat, ale nechce se vám do toho samotným. Nebo prostě jen rádi vidíte, jak vznikají jiné nápady. Malujeme spolu si vyhlašujete i organizujete vy, členky skupiny, samy. Bylo by vhodné, aby obrázky u sebe shromažďovala vyhlašovatelka akce, a poté nahrála obrázky najednou.

#Vyzva - vyhlašují moderátorky. Momentálně báme pro každý měsíc stanovenou barevnou paletu, podle které vybarvujeme libovolný obrázek. Vždy bude daný termín, před kterým budou obrázky neveřejné. Z výzvy bude na konci výstup ve formě galerie.

#Soutez - Koná se přibližně jednou za měsíc, obrázek vybírá výherce předešlé soutěže ve spolupráci s @stastnalenka  a @katasv , hlasovat a komentovat obrázky můžete u uživatele @modra_pastelka , před vyhlášením výherců jsou obrázky anonymní, první tři místa obdrží srdíčka.

#putujici_omalovanky - slouží k označení příspěvků souvisejících s omalovánkami, které jsou v oběhu mezi členy skupiny. A ti do nich vybarvují svou část.

#vzornik - vzorník vybarvený vámi, nebo nalezený na netu s doplňujícími informacemi. Nezapomeňte uvést o jaké pastelky se jedná.

#bazar - POZOR PRAVIDLA: tímto tagem označujte nabídky vašich omalovánek a pomůcek na vybarvování nebo poptávky po nich. VŽDY vkládejte příspěvek s reálnými fotografiemi (více je lépe). Poptávky s ilustrační fotografií. VŽDY uveďte cenu nebo alespoň cenový rámec, limit,... Detaily je vhodné řešit přes IP. Promazávejte své neaktuální nabídky/poptávky. Duplicitní příspěvky budou pozastaveny (vložit příspěvek můžete znovu, ale smažte ten starý) Prosíme o soudnost v četnosti nabízení 😉

#poprve - označte tak svůj první KOMPLETNĚ HOTOVÝ OBRÁZEK, který zde do skupiny vložíte a dostanete jako odměnu srdíčko. Platí až do odvolání.

Nové tagy je více než žádoucí konzultovat s moderátory. A to i ty, které se nepojí přímo s konkrétní knihou omalovánek, ale třeba s nějakou akcí, atd...

Pokud si nejste jistí označením, raději neoznačujte, nebo se nejdříve ptejte. Případně název napište bez tagu. Moderátoři doplní.

Galerie našich obrázků: https://www.modrastrecha.cz/blog/modra_pastelka/
(nutno mít profil v přátelích)

Založená
23. led 2017
Založil
m.e.l