coverphoto
Neaktivní

ajagachova

Andy  /  38 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 15. pro 2008
bydlí v městě Brno
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
209 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
V roce 2013-2014 jsme si opravili kompletně krásný velký byt 4+kk. Pak nastal zvrat a rozhodli jsme se ho prodat a postavit domek....šlo to vše hodně rychle.
Byt prodaný v říjnu 2017,stěhování leden 2018
Leden 2018 - řešíme projekt, papírování...

Takže mé věškeré snažení na předzahrádce jsou pryč...objevila se kuna a vše mi postupně po nocích ničí. Už jsem přišla o levandule a jede si dál 😞 rady jak se té mrchy zbavit? 😠

  • leokoudelkaKuna prý nesnáší pach z vlasů. Byla jsem u kadeřnice a pán si od ní bral vlasy, dává je na půdu kde mu lítají a musí se to po čase vyměnit za čerstvé. Tak zkuste do sáčku, nějak ho připevnit nebo zatížit a dát do něj vlasy.?
    • ajagachova
      AUTOR
      @leokoudelka  jj prošla jsem internet a rad je tam hodně. koupila jsem odpuzovač ve spreji....fakt to smrdí,tak uvidíme zda se zase ukáže. a pak budu zkoušet dál 🙂
      • leokoudelkaNo je to příroda tak uvidíte,, kdo z koho,, přeji úspěch a pěkné bydlení.
        • vimamimaStriekali sme sprej, máme odpudzovač na baterky. Chodila hlavne do auta. Čo pomohlo netuším, ale už ju tu nemáme.
          • andik.czTo delá kuna? Mne neco zlikvidovalo prave levandule, treba 10? A pak 2 rododendrony, ale ja myslela, ze je to zajic. Bylo to 2 roky po sobě (když byla nove založená zahrada), ted 2 roky dobrý.
            • ajagachova
              AUTOR
              @andik.cz ano kuna, mám ji na kameře ludru 😃,ale levanduli jsem dala pryč a je klid. i jsem nějakou dobu šplíchala smrad ve spreji na kuny a ok.