coverphoto
Neaktivní

lenka.han82

Lenka Jáchymová  /  42 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 31. srp 2009
bydlí v městě Jindřichův Hradec
Info o bydlení
Stav   Přestavuji dům
Projekt   Dům
Aktivita
21 příspěvků ve fotoblozích
138 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Kupujeme zděný byt 3+1 v původním stavu, který si předěláme a zařídíme podle svých představ. Už se na to moc těšíme, ale bude nás to stát asi dost nervů.
- 24.10.2012 17:45 prohlídka bytu (Amazing reality, p. Brom)
- ještě tentýž den rozhodnuto o koupi - moc...

Milí zahrádkáři 😃 Naše zahrada dostala dost zabrat - rekonstruujeme dům, takže zahrada je zatím takřka nulová. U branky mi asi roste planá růže. Ráda bych tam pak měla ten kovový oblouk, kde by mi kvetly růžičky 🌹 Teď tam ale nic nekvete. Když ji na podzim ostříhám, je šance, že příští rok pokvete nebo je to marné a mám ji vykopat?

  • marvacobrať se na @karliccka  = královna růží 😉
    taky @andy.ja  a @bridlice   a vlastně je tu i spousta dalších 😁
    • Erika ManovaAt je to ruze jakakoli, mela by v cervnu a cervenci ( alespon) vykvest. Pokud vubec nekvete, zkusila bych pohnojit hnojivem na ruze, nejlip tekutym, pusobi rychle. Pokud ani potom nevyzene poupata a neukaze, co je vlastne zas, vykopala bych ji na konci leta zasadila misto ni jinou dle vlastniho vyberu. Ostrihanim nic nevyresite, je to zrejme popinavka a ta by
      se ani vyrazne strihat nemela. Vypada dle fotky v dobrem stavu, nezda se, ze by ji neco chybelo...Je mozne i to, ze korenova podnoz, coz je obvykle ruze sipkova, vytlacila krehci naroubovanou uslechtilou ruzi a roste vlastne misto ni. To ostrihanim nevyresite, znamenalo by to, ze ta uslechtila ruze uz tam v podstate neni. To se stava hlavne u ruzi poskozenych treba namrznutim- ta silnejsi prevlacuje tu slabsi ( uslechtilou). Kdyz si toho clovek vsimne vcas, plany vyhon uplne u zeme vylomi ( urizne), aby nebral ruzi silu, a uslechtila cast ruze roste vesele dal. Ale pokud napr. byl dum neobydleny a o zahradu se nikdo nestaral, mohla snadno plana zvitezit.