coverphoto
Aktivní

petr90

Petr  /  32 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistroval se 29. lis 2016
bydlí v městě Frýdek-Místek
Aktivita
17 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ahoj, všiml jsem si v minulosti, že někteří máte bazény od firmy Poolplast. V červnu mám domluvený termín, ale teď musím dořešit co přesně chci. Bude to bazén 6x3x1,5 a otázka je jakou barvu zvolit, jakou tloušťku bazénu, solinator ano nebo ne...ušetří mi to roční náklady ? Světlo nejspíš asi led ? Co ještě poradíte ? Děkuji za každý postřeh, který pomůže s volbou bazénu a výbavy.

  • rostenka2002Take mne zajimaji reakce ostatních🙂
    Chteli bych bily bazén 😉
    • petr90
      AUTOR
      @rostenka2002  bílý mě láká jen mám obavy zda to bílé vydrží pořád. Ještě zvažují zda to o metr neprodloužit.
      • kacullivMáme termín realizace duben, uz ted se strasne moc tesime. Mame objednany bily, stejný rozmer jako vy, solinator, jejich robot na cisteni. Majitel je velmi rozumny, lidsky, skvele Vam poradi a rekne co je zbytecnost a co doporucuje. Se silinatorem se tolik nekazi voda, maji pratele a jsou spokojeni. Sousedi si udelali jenom pripravu na sol. ohrivani jsme si neobjednali a pri tech cenach za elk. jsme radi.
        • kaculliv@petr90  taky lamu manzela a o m prodlouzit, ale nechce kvuli materialu kolem a hlavne kvuli udrzby.
          • petr90
            AUTOR
            @kaculliv  Děkují za info nakonec ten solinátor teda vezmu. Budete mít i nějaké světlo ? Schůzku budu mít s panem Antoniazim na přelomu měsíce kde to musím vše doladit.
            • kaculliv@petr90  ahaaa, byla jsem zvedava jako vy a úvidite, pan zodpovi veci na ktere se nebudete muset ani ptat, fakt jsou sikovni. Poradi Vam kde pridat, usetrit apod, ale to se uz opakuji. 🙂 dejte potom vedet, jak jste se rozhodli 🙂
              • petr90
                AUTOR
                @kaculliv  vybíral jsem místní firmu, tak jsem rád, že jsou šikovní. Nechtěl jsem nikoho z druhého konce republiky. Dám vědět...
                • topicekNemáme bazén od této firmy, ale to je asi celkem jedno. Se solinátorem jsme spokojení, ten bych vzala znovu, světlá barva (máme takovou pískovou) je podle mě hezčí, než modrá a v údržbě problém nevidím, velikost - kdybych měla místo, vzala bych větší, dá se v něm už víc vyřádit a trochu plavat, ale k nám se už nevešel, takže i těch šest metrů stačí
                  • petr90
                    AUTOR
                    @kaculliv  ...tak po odsouvání osobní schůzky jsem se dočkal, ale spíš než rady, tak byli otázky co chci. Nakonec jsem skončil u bazénu 6x3x1,5, bíly, hliníkový lem, solinátor, kryt antracit klasik, a jedinou věc co mi doporučil byl kouřový polykarbonát, ale odstín je do hnědá a po telefonátu s majitelem jsem dostal info, že je i grey, tak právě váhám zda zvolit bílý nebo by do zahrady zapadl více v šedém odstínu. Přípravu na tepelko si dám, ale tepelko koupím jedině pokud budou na střeše soláry jinak ho nechci.
                    • kaculliv@petr90  tak to máme stejně, jen nerozumím těm kouřovým pol. máme objednaný čirý pouze ten předek. Zastřešení máme antracit - budeme mít. Už jsme vykopali, máme zakl. desku a te práce a hlíny 🙈
                      • kaculliv@petr90  tak jsem se doptala muze, nebudeme mit jenom ten lem a kourovy poly. Jinak stejne. Drzim palce.
                        • petr90
                          AUTOR
                          @kaculliv  ten lem mi doporučil kvůli jednoduchému zakončení dlažby. Původně jsem plánoval dřevoplast, ale připojím to s dlážděnou terasou. Kouřový pol. mi doporučil, že nejde vidět jak časem zajde ta novota. Té hlíny počítám, že bude cca 10 aut, tak snad se bude stíhat vyvážet během výkopu. A bazén jste nechali z 5mm nebo širší ? Díky ať taky vše klapne jak má.
                          • kaculliv@petr90  Nám řekl, že 5 už nedělají a máme 6 mm
                            • petr90
                              AUTOR
                              @kaculliv  ...tak mi řekl, že to je za příplatek, ale klidně stačí 5 mm a důvod žádný. U čeho jsem váhal byl ten lem kdy mi přijde strašně masivní podle plánku co mají na webu a nevím zda nebude spíš překážet.