coverphoto
Neaktivní

si_m1

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. bře 2017
bydlí v městě Pardubice
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
24 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

ZAZIMOVÁNÍ BAZÉNU - Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda všichni upouštíte na zimu vodu z bazénu až pod bazénové světlo, nebo jen pár cm pod trysky? V návodu máme, že musí být hladina pod světlem a i tomu rozumím, nicméně v zimě tam nebývá 20-ti centimetrová vrstva ledu (+ máme dilatační plováky). Pokud upustíme jen pod trysky, zůstane bazén ze 3/4 plný, pokud až pod světlo, zbyde tam cca 1/3 vody. Každý rok napouštíme z...

  • lentiylkaU nás se odčerpává pod protiproud, takže světla jsou pod vodou. Dáváme taky plováky a nikdy nám voda nezamrzla.
    • si_m1
      AUTOR
      @lentiylka  To jsem nenapsala, ale také máme protiproud, takže hladinu musíme mít pod ním. Můžu se ještě prosím zeptat, když máte hladinu pod protiproudem, v jaké úrovni světel je hladina? Nám to právě vyjde cca někam do 3/4 světla, tak mám strach, aby "sklo" světla neprasklo..
      • lentiylka@si_m1  Vodu z protiproudu musíte odstranit , protože pokud by zmrzla v tech trubkach ( šachta protiproudu) tak by to mohlo prasknout. Pokud tedy nemáte čerpadlo a nekoupete se i v zimě 😉. U nás se ze všech trubek voda vypustí a i uklizíme sondy do tepla. Jo a vodu u světel vůbec neřešíme,, teď ani nevím zda jsou po vypuštění pod vodou nebo ne.
        • si_m1
          AUTOR
          @lentiylka  Jojo, všechnu vodu z trysek a z trubek v šachtě máme vypuštěnou. Jediné co nevím jak řešit, je to světlo.. V návodu máme s vykřičníkem, že voda musí být pod ním, ale dle ostatních uživatelů to nikdo neřeší.. 😉