E-shop abecedaobkladu. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenosti s nákupem obkladů na eshopu abecedaobkladu.cz? Nabízejí 26% slevu na obklady při nákupu nad 10 000 Kč a dopravu zdarma. Děkuju za odpovědi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj... v této firmě jsem pracovala.. vřele doporučuji...
Odpovědět
Profilova fotka
@alex01 Tuto slevu nabízí z cen, jež mají uvedé na svých stránkách?
Odpovědět
Profilova fotka
je tam běžná cena a cena nová ... klasickým výpočtem procet jde vidět že nová cena je už po odečtení slevy.. ale pokud si nejdte jisté pisněte jim maila
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@alex01 Ahoj, ako si pochodila s firmou abecedaobkladu.cz? Kupovala si nakoniec u nich obklad? Ake mas s nimi skusenosti? Vopred dakujem za odpoved!
Odpovědět
Ahojky, nakupovali jsme u nich uz 2x (do stareho bytu a ted no noveho domku). Naposledy to bylo vloni v lete. Meli jsme objednavku cca za 30 tis., takze jsme dostali nejvyssi slevu. Objednas si zbozi, oni ti to prepocitaji na cela baleni , ty odsouhlasis objednavku a pak prijedou. Dokonce s tim prijel ten majitel. Pomohl mi to nanosit do baraku, trval na tom, abychom si prohlidli vsechny dekory a listely, jestli to dorazilo v poradku, pak jsem mu zaplatila a pan odfrcel nekam dal. Doprava byla zdarma. Takze ja jsem s nima spokojena :-)
Odpovědět
@kaacka Dakujem za cenne informacie :-) Troska sa obavam kupovat dlazbu cez internet, ale ked porovnam ceny, tak by som to riskla... Co sa tyka kalibracie dlazby - dodali vam vsetko jedneho kalibru?
Odpovědět
My objednávali přibližně před 2 měsíci,naprosto v pohodě.
Odpovědět
@janicka006 Dakujem Janicka! a co ta kalibracia... ziaden problem?
Odpovědět
@elabka objednávali jsme jen jeden druh-Rako Unistone,takže kalibrace byla u všech balení naprosto v pohodě.Jinak se špatnou kalibrací jsme si užili své v Siko koupelnách v případě Rako Defilé.
Odpovědět
@janicka006 Super. My chceme kupit Rako Orchidea zltu s bielou a potom dlazbu Sambu tak dufam, ze to bude vsetko v poriadku... a ako dlho ste cakali na dodanie?
Odpovědět
@elabka my jsme chytli zrovna dobu,kdy Rako zdražovalo:-(((takže se nám to tím asi o týden prodloužilo....ale od objednání,resp.odsouhlasení ceny to bylo asi 10 dnů max.Původně dali termín delší,takže nás to příjemně překvapilo.Jinak jak tady někdo psal,pán u vykládky byl moc příjemný,pomohl nám s tím a tento obchod mohu jen doporučit:-))) Jinak moje soukromá rada,v případě,že objednáváte více druhů i barev rozhodně kontrolujte důsledně každou krabici...ne ta velká čísla s rozměrem,ale ta malinkatá,která uvádí přesnou kalibraci....My to v případě Defilé neudělali a bylo s tím moc trápení.
Odpovědět
@janicka006 Tak to som rada! A dakujem aj za tu sukromnu radu, este som obkladacky nekupovala tak ani neviem, co by som kotrolovala (ak by pri preberani nahodou nebol moj chlap :-) ) Nedavali ste si nahodou spravit aj 3D navrh?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@elabka Ahojky, nakonec jsme od nich nic nebrali a dali přednost stavebninám Janík v Ostravě...měli akci na Rako
Odpovědět
Profilova fotka
Kupovali, bez problémů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, trošku obnovím diskuzi. Zaujaly mě v eshopu obklady z jiných kolekcí, ale vůbec je neznám. Nevíte někdo něco o kvalitě např.obkladů Domino, Cersanit apod.? Dají se někde vidět life? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Před pár dny jsem u nich nakoupil všechny obklady které jsem měl vybrané. Pro tento obchod jsem se rozhodl kvůli ceně. Překvapila mě rychlost doručení. Naprostá spokojenost, doporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?