Dlaždice na zem Rako Defile, stř. hnědá. Jsou praktické?

Profilova fotka
Jde mi o to, jak se udržuje, jsou na ní vidět ťápoty, fleky, apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Známá ji má na chodbě a je spokojená, také se prý bála toho, jak se bude uklízet, protože je dost "pórovitá" , ale prý je to v pohodě :-) my o ní přemýšlíme na toalety
Odpovědět
Já jí viděla v jednom obchodě...v kombinaci s bílou....Bílá byla teda otřesná,špína byla jako "zažraná",ale ta oříšková vypadala dobře...ale v obchodě je jiná hustota lidí,kteří po ní projdou!!!
Odpovědět
Máme tuto dlažbu na zemi v zádveří a je skoro bezúdržbová. Nejsou na ni vidět šlápoty a dobře se udržuje. Maximální spokojenost.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme uplně tu tmavou v zádveří a je to děs,v létě jsou na ní tapky,když po ní přejdem bosky :-| ta středně hnědá by mohla být v poho ;-) jinak udržba je taky v pohodě ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
My chceme dát stř. hnědou dlaždici 45x45cm na zem do koupelny, k tomu máme na stěnách 30x60 - jenže se nám vyskytl probélm, odstín na 45x45 je jiný než na 30x60 - a to hodně. 30x60 jsou krásně stř.hnědé, 45x45 jsou žíhané HODNĚ do oranžova. Máte někdo stejný problém? V obchodě nám řekli že se s tím nic nenadělá, že se to tak prostě vyrábí, ale přitom v katalogu garantují stejný odstín (má i stejné číslo)..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?