coverphoto
Neaktivní

aatekramm

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. bře 2013
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
52 příspěvků ve fotoblozích
12 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (26)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý den, řešíme otázku bazénu. Je teď ideální čas k řešení koupě nebo alespoň rezervace bazénu. Chtěli bychom do země. Rozměr cca 6*3 metry, hloubka 150 cm. Co si myslíte o plastových bazénech? máte nějakou osvědčenou firmu s dobrými zkušenostmi? díky a hezký večer.

Hezký večer. Nemáte prosím někdo tento stůl? jak vypadá v reálu? https://jysk.cz/zahrada/stoly/artwood/stul-jejsing-95x160-260-hlinik-artwood díky...

Dobrý večer, nehodily by se někomu dvě střešní tašky , průchodky, KM Beta, černá... Bohužel jsme omylem koupily dvě navíc, a už nejsou třeba.. 😞 . Na ceně bychom se domluvili.. východní Čechy.

Hezkou neděli všem, máme takový menší problém. V pátek se nám samy spustily skládací stropní schody na půdu. Manžel to poladil tak, že teď nejdou otevřít,něco se tam asi "zaseklo" 🙂 .. Nestalo se to někomu? Nějaký fígl, jak je otevřít? 🙂 díky moc..

Ahoj všem, můžu mít prosbičku o radu? Založili jsme trávník a jsme ve fázi vybírání sekačky. Co máte doma, co byste doporučili? Benzín, Akumulátorová? Pojezd, bez pojezdu? Značka Plocha sekání bude až se vše zatravní cca 500-600 m2. Moc děkuji za rady a tipy... Hezký večer. Markéta