Rozšířili jsme pro Vás možnost nastavit si Vaše soukromí. Od dnešního dne Vám přibyla možnost zveřejnit svůj příspěvek ve fotoblogu "jen pro registrované" uživatele. Rozhodli jsme se tak na základě Vašich požadavků, v kterých Vám nevyhovovalo, že Vaše příspěvky jsou viditelné pro kohokoliv na internetu a nastavení "jen pro přátele" je jen pro velmi malý okruh uživatelů.

Nezapomeňte:
- viditelnost "Pro všechny" znamená, že takto označené příspěvky (alba,články,krátké zprávy) ve fotoblogu vidí : Vaši přátelé, registrovaní uživatelé i neregistrovaní uživatelé.
-viditelnost "Jen pro registrované" znamená, že příspěvky vidí Vaši přátelé a registrovaní uživatelé
- viditelnost "Jen pro přátele" znamená, že tyto příspěvky vidí jen uživatelé, které jste potvrdili jako přátele.

- Viditelnost Vašich dosavadních příspěvků ve fotoblogu se tímto nemění. Pokud si však chcete změnit viditelnost existujícího alba nebo článku, můžete to udělat tlačítkem "změň název,datum a popis", které najdete u článku a u alba. Pokud chcete změnit viditelnost všech dosavadních příspěvků, můžete to udělat prostřednictvím nastavení "změn viditelnost všech příspěvků" v Nastavení, záložka Soukromí.
- V případě krátkých zpráv není možné měnit viditelnost zpětně pro jednotlivé zprávy, jen najednou pro všechny (i alba a články) přes nastavení "Změň viditelnost všech příspěvků".
- Aktuální nastavení soukromí se Vám zobrazuje ve Vašem fotoblogu v pravé části úplně dole.

Prostřednictvím následujících obrázků se Vám pokusíme přiblížit tuto novinku a provést Vás změnami.