coverphoto
Neaktivní

barborkal

  /  34 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 13. srp 2013
bydlí v městě Hodonín
Aktivita
6 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Hodonín
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ahoj stavebnici.Mam prosbu.Poradite mi nekdo,co po vas na urade chteli pri prodlouzeni stavebniho povoleni?Manzel se byl ptat na urade a mila pani urednice mu moc nerekla,jen dala do ruky papir Zadost o zmenu stavby pred dokoncenim,at to vyplni...Ale tam neni o lhute stavebniho povoleni ani slovo 🤔 🤔

  • kamusekTak to ho asi nepochopila. My žádost o změnu stavby před dokončením vyplňujeme teď před kolaudací z důvodu, že jsme ve stavebním povolení měli kotel na peletky a nakonec máme tepelné čerpadlo.
    • teronOna to není změna stavebního povolení, ale změna termínu dokončení stavby. Nevybavuju si ten formulář, prodlužovali jsme už dvakrát. Vždycky jsme tam napsali, že z důvodu problémů s financováním a dodavatelskými firmami se stavba zpozdila. Pro ně je to jen formalita, nikdy nebyly připomínky.
      • barborkal
        AUTOR
        @kamusek  Ano to chapu,ze se to dela pri zmenach.To budeme delat pred dokoncenim taky..Ale nevim co s tim ted 😕
        • barborkal
          AUTOR
          @teron  A formular vam dali primo na urade?Ja jsem na netu zadny formular na to nenasla..
          • teronByli jsme osobně na podatelně, tam ty všechny formuláře mají na stojánku. A já bych se nedivila, kdyby to opravdu byl ten formulář na změnu stavby. Prostě posouváte datum dokončení.
            • danaauU nás na městě na to byl formulář " Žádost o prodloužení lhůty výstavby" . Podívejte se na stánky města, kde máte stavební úřad, jestli by to nešlo stáhnout. Každé město bude mít svůj formulář se svojí hlavičkou města. Na netu toho je spousta pro inspiraci, ať víte co hledat 🙂 My psali důvody rodinné a finanční, a nikdo to víc nezkoumal.
              • barborkal
                AUTOR
                @danaau  Prave ze na strankach urad zadny formular nema.Urednice mu rekla,at jde priste zrovna na podatelnu.A dat tam 1000 Kc za spatny formular se mi nechce 😞 Asi se tam budem muset jit zeptat znovu..ale kdyz ta pani je fakt mega neprijemny tvor 🙈
                • petr90tak já nevím, ale u nás jak by úřad ani nebyl 😃 měl jsem povolení na 1 rok, tak abych neměl problémy šel jsem pro prodloužení a na to mi řekla, že pokud si nikdo nestěžuje ať to neřeším popřípadě vytiskne nový papír STAVBA POVOLENA s prodlouženým datem.
                  • barborkal
                    AUTOR
                    @petr90  😳 tak to mate paradni urad 😃U nas jsou vyhlaseni siroko daleko tim,ze delaji problem se vsim,co jde....
                    • danaau@barborkal  Návštěvy úřadu byli dost stresující... už jsem tam nevysílala manžela, ten nevyřídil nikdy nic. Ale zase na něj ta samá úřednice byla milejší 🙂 Formuláře byly někdy záludné, že jsem to tam radši rovnou s nimi probrala... a přesně..tohle škrtněte..to je tady jen tak..tohle už neplatí..tohle dopište sem.... Tak držím pěsti 🙂
                      • petelina@petr90  U nás v tomhle taky pohoda...sosedi stavěli skoro 5let a jen ústně řekli na SÚ, že to z rodinných důvodů v termínu nestíhají, čekali nějaký tiskopis a nikdo nic nechtěl. Nyní zkolaudovali a vše ok.
                        • barborkal
                          AUTOR
                          @petelina  Zajimave..Proc zrovna my musime mit na stavebnim urade lidi,kteri vsechno komplikuji 😃
                          • petelina@barborkal  U nás vyžadují zase jiné věci, co jinde nechtějí...to je těžko...
                            • barborkal
                              AUTOR
                              @petelina  No asi je vsude neco.Mne nevadi vyrizovat veci,ktere po nas chteji..Mne spis vadi jejich neochota poradit co se po nas vubec chce🙄