coverphoto
Neaktivní

barcajez

  /  27 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 15. srp 2018
bydlí v městě Děčín
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
22 příspěvků ve fotoblozích
45 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Stavím důmPrahaDěčín
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti, nebo postřehy z listopadového Black Friday z minulého roku? Chystáme se teď kupovat hlavně TV a pračku (možná i sušičku) a nějaké menší spotřebiče do kuchyně (mixér, konvice,..). Vyplatí se u nás čekat na tuto akci, která by měla být cca 29.11.? Nebo ty slevy nejsou zas tak ,,žhavý,,? 😊 Díky za každou reakci!

  • marvacposlední dobou mám pocit že black friday je každej friday 😕 hlavně ta poblblá Alza s tou odpornou reklamou mě už točí 😬 ....nevím jestliže ty slevy jsou tak žhavý, ale asi to chce sledovat konkrétní výrobek a jeho ceny dlouhodobě, páč jedině tak víš s jistotou, že tě neošulili 😉
    • marvacnevím jestli 😕
      • vintrTaky si myslím co Marvac.
        • janaproPřesně tak,.....nechci slevu zadarmo, jak říká klasik
          Nevěřím už žádným slevám,po té co jsem celkem dlouhodobě vnímala,,slevy" Mountfield,to jsou teda echt podvodníci,tam stojí všechno pořád stejně,jen si vymýšlí ty ceny před slevou.
          A pokud člověk nesleduje konkrétní výrobek delší dobu, což při množství všeho možného moc nelze,tak nemá šanci si to ohlídat.
          • ozzy77Ano někdo k nákupu potřebuje být světový, tak nakupuje v Black Friday, nebo Black Monday. Někdo k nákupu potřebuje mít velkým písmem sleva, anebo lépe ještě SALE, SALE přes celou výlohu. Někdo potřebuje mít k produktu něco zadarmo třeba dopravu - ikdyz cena je opět vyšší. Jinak každý produkt má svého kupce a každá věc má svoji cenu. Jen je rozdíl kdy se ta věc koupí. Těžko by obchodník nbeo lépe výrobce prodával pod cenou jenom pro něčí modrý voči.
            • marvac@ozzy77  ale kvuli mejm modrejm vocim by to udelat mohl 😉😀
              • ozzy77@marvac  no tak to samozřejmě může, existují especiale výjimky, kdy prodavač zjihne pohledem na zenstinu a celý by se rozdal😂😂😂😋 ale to se bavíme o pokročilých technikách nakupování, kde výstřih a lehké flirtování hraje velkou roli 😎 (to ale nefunguje na netu) 😂
                • barcajez
                  AUTOR
                  Díky všem za postřehy 😊 myslela jsem si to, nakoupíme to teď a prdime na to🙋‍♀️😃
                  • marvac@barcajez  nezapomeň velkej výstřih a mrkat ...sleva tě nemine 😀👍