coverphoto
Neaktivní

charlotka05

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 8. bře 2018
bydlí v městě Brno
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
19 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Brno
Sledované fotoblogy (13)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dotaz vlastně na všechny 🙂 Řeším, zda dát do kuchyne úchytky nebo ne a nechat vyfrézovat dvířka. Můžete mi říct Vy, co úchytky nemáte, zda jste spojení? A zda Vy, komu se líbila bezúchytkova kuchyň, ale z hlediska praktičnosti (špinavé ruce u vaření) jste si dali nakonec úchytky, zda toho litujete? Moooc díky!!!

  • vavreckovamarieMě se klasické úchytky nelíbily, volila jsem ty nerezové co jsou zároveň s hranou šuplíku/dvířek. Mám kuchyň v lesku a aspoň jednou týdně vezmu okenní a hadřík a okolo úchytek vylestim, protože otisky a ohnatani tam je. Otevírání úplně bez úchytek si v mém případě nedokážu představit za moc prakticke. Na co bych si zvykla, by bylo otevírání push u horních skrinek, co si zpětne říkám, že jsme mohli dát.
    • qesziMam jak kuchyni, tak koupelnove skrinky bez uchytek a nemenila bych. Mam el. vysuv kose, coz je fajn, tam jde clovek nejcasteji, ale nemam pocit, ze by se kuchyne spinila vic nez s uchytkami. Navic ten muj system je naprosto uzasny na udrzbu, nedokazu si predstavit cistit klasicke uchytky nabo ty nerezove zafrezovane 😉
      • charlotka05
        AUTOR
        @vavreckovamarie  moc děkuji 🙂)
        • charlotka05
          AUTOR
          @qeszi  moc díky. Koukala jsem na Vaši kuchyni. To je asi super Matt že? To je předpokládám hodně praktické.!? A ty horní skříňky máte na click? A ty dlouhé také nebo se otevírají jinak?
          • qeszi@charlotka05  Ano, je to lamino Egger perfect sense matt, na udrzbu skvele. Horni skrinky jsou na klasicke panty, maji take presah. Tip on mame jen na vezich.
            • 311964souhlasím s Luckou, mám také vše bezúchytkové a údržba skvělá, u tatínka máme s úchytama - šedý lesk, údržba kolem úchytů katastrofa🙂
              • dija1Mám v kuchyni nerezový zafrezovany žlabek, v koupelně jen vyfrezované drážky a neměnila bych. Fotky mám v albu .
                • dejvicMáme úchytky zafrézované a naražené (nevím, jak se jim přesně říká) a neměnila bych. Jsou nenápadné, na otevírání velmi praktické (jde to i malíček, když mám špinavé ruce) a nemám problém ani s tím, že by to okolo nich bylo nějak opatlané (a to mám doma tři chlapy, kteří se v kuchyni poměrně dost realizují 😃) ... jednou za čas přejdu úchytky vlhkým hadříkem (jen shora od prachu).
                  Koš mám el. výsuv. ... fotky mám v albu
                  V koupelně mám stejný styl úchytek, ale našroubované navrch čela a také okolo úplně bez otisků (tam mám ale na skříňce dřevodekor) - ty jen otřu od prachu, protože jsou černé. ... fotky taky v albu...
                  • paulittavJá se při dělání kuchyně nechala přesvědčit a dala klasické úchyty. Kdybych měla někdy náhodou dělat kuchyň znovu, už bych si stála za svým a dala bych ty vyfrézované. Přijde mi, že ta kuchyň vypadá prostě líp, s klasickými úchyty je taková jakoby "rušivá" a taky se dost často stáva, že se děti o ty klasické úchyty praští třeba do hlavy, když v kuchyni blbnou.
                    • charlotka05
                      AUTOR
                      @paulittav  moc díky 🙂