coverphoto
Neaktivní

dannu

D
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. kvě 2012
Aktivita
98 příspěvků ve fotoblozích
88 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (24)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
červenec 2015 - prohlídka domu, kde jsme se zároveň s mužem dohodli, že ho bereme
červenec 2015 - nic z toho nebude, přeplatili nás jiní...
srpen 2015 - dům je náš, předchozí zájemci chtěli slevu 🙂
konec srpna - zažádáno o hypotéku

Takovy dotaz-kde jste kupovali zidle? Mame ted z ikei inglof,ale chtela bych nove-drevene (nejlepe bile),bez calouneni a kovych prvku,lehke,bez viditelnych sroubu a do 2000kc uplne max. koukala jsem na ikea,xxxlutz,jysk.. a nikde se mi nic nelibi nebo je to silene drahe 🥴 . Myslela jsem si,ze to nejsou moc velke pozadavky,ale asi ano 🙄.

Jaké máte doma talíře, odkud? Pomalu vybírám, chci porcelánové, do myčky. Ne jednobarevné a ne moc vzorované 😃 , klidně mohou mít plastický vzor. . Nejvíce se mi zatím líbí tyto, ale že bych z nich byla odvařená, to zas ne..

3 fotky

Zdravím, nevíte někdo zda je ve dnech Marianne bydlení sleva na nábytek Mirek? Popř. mohl by někdo poskytnout kód? Děkuji 🙂 .

Jak se dá prosím vyčistit bez poškození "Krupička" od foukane izolace? Dřevěný nábytek,plastová okna,parapety.. sousedi zateplovali rovnou střechu a ač měli zakrytí,je to všude..

Řeším živý plot - pokáceli jsme tisy, protože jsou jedovaté. Ráda bych něco místo nich, máme na to ale málo místa na hloubku. Chtěla bych něco neopadavého, nepichlavého, co nechce příliš péče. Skončila jsem s požadavky na tůjích a cypřiškách.. Ještě přemýšlím, že bych to mohla něčím doplnit - muchovníkem nebo kdoulovcem? Habry nechci, tis jsme měli, bobkovišně tu namrznou - tuhá Vysočina 🙂 . Na zahradě už pár cypřišů máme. Jak to máte řešeno...